![]() |
Re: Vanzare apartamente IASI
NOTA !!!! Oricine gaseste un client interesat de aceste oferte si se finalizeaza o tranzactie, are din partea mea un comision de minim 100 euro.
Casa 3 camere, baie, bucatarie, garaj , anexa(magazie separata), 110 mp construiti, 160 mp curte, toate utilitatile, multa verdeata, vecini selecti, pe Sararie mai sus de Liceul Economic nr 1. Pret Negociabil: 130.000 euro 2 corpuri casa, 3 cam fiecare, baie bucatarie, din chirpici, anexe, livada, vie, fantana, 3000 mp teren, posibilitate si alte constructii. Carniceni, 20 km de Iasi. DOAR 16.000 EURO Casa P+M, 135 mp construiti, 380 mp teren, 5 camere, bucatarie, baie, toate utilitatile, zona rezidentiala, galata, mai sus de cimitirul Sf Vasile. Pret Negociabil: 135.000 euro Apartament, 2 camere, semidecomandat, etaj int mic, 40 mp, simplu, zona buna si pt inchiriat, Pacurari-Copou, la 3 minute de Universitate. Pret: 66.000 NEGOCIABIL De inchiriat !!! Apartament 2 camere, la vila, intrare separata, baie, bucatarie, biblioteca, frumos aranjat si linistit, toate utilitatile relaxare cu piscina si masa de tenis, proprietar intelegator. Pret Negociabil: 14 mil / 400 euro. IMPORTANT !!! Caut sa cumpar casa / vila in Iasi in oras, in zone cat mai bune, pretul poate ajunge pana la maxim 130.000 euro. Astept oferte cat mai interesante. IMPORTANT !!!! Caut sa cumpar 100 hectare teren extravilan, in apropiere de Iasi, maxim 40 km de oras. Astept oferte. NOTA !!!! Oricine gaseste un client interesat de aceste oferte si se finalizeaza o tranzactie, are din partea mea un comision de minim 100 euro. Mai multe detalii si oferte pe www.vanzari-imobile.com |
NOTA !!!! Oricine gaseste un client interesat de aceste oferte si se finalizeaza o tranzactie, are din partea mea un comision de minim 100 euro.
Casa 3 camere, baie, bucatarie, garaj , anexa(magazie separata), 110 mp construiti, 160 mp curte, toate utilitatile, multa verdeata, vecini selecti, pe Sararie mai sus de Liceul Economic nr 1. Pret Negociabil: 130.000 euro 2 corpuri casa, 3 cam fiecare, baie bucatarie, din chirpici, anexe, livada, vie, fantana, 3000 mp teren, posibilitate si alte constructii. Carniceni, 20 km de Iasi. DOAR 16.000 EURO Casa P+M, 135 mp construiti, 380 mp teren, 5 camere, bucatarie, baie, toate utilitatile, zona rezidentiala, galata, mai sus de cimitirul Sf Vasile. Pret Negociabil: 135.000 euro Apartament, 2 camere, semidecomandat, etaj int mic, 40 mp, simplu, zona buna si pt inchiriat, Pacurari-Copou, la 3 minute de Universitate. Pret: 66.000 NEGOCIABIL De inchiriat !!! Apartament 2 camere, la vila, intrare separata, baie, bucatarie, biblioteca, frumos aranjat si linistit, toate utilitatile relaxare cu piscina si masa de tenis, proprietar intelegator. Pret Negociabil: 14 mil / 400 euro. IMPORTANT !!! Caut sa cumpar casa / vila in Iasi in oras, in zone cat mai bune, pretul poate ajunge pana la maxim 130.000 euro. Astept oferte cat mai interesante. IMPORTANT !!!! Caut sa cumpar 100 hectare teren extravilan, in apropiere de Iasi, maxim 40 km de oras. Astept oferte. NOTA !!!! Oricine gaseste un client interesat de aceste oferte si se finalizeaza o tranzactie, are din partea mea un comision de minim 100 euro. Mai multe detalii si oferte pe www.vanzari-imobile.com |
Mai multe detalii si oferte pe www.vanzari-imobile.com Casa 3 camere, baie, bucatarie, garaj , anexa(magazie separata), 110 mp construiti, 160 mp curte, toate utilitatile, multa verdeata, vecini selecti, pe Sararie mai sus de Liceul Economic nr 1. Pret Negociabil: 130.000 euro 2 corpuri casa, 3 cam fiecare, baie bucatarie, din chirpici, anexe, livada, vie, fantana, 3000 mp teren, posibilitate si alte constructii. Carniceni, 20 km de Iasi. DOAR 16.000 EURO Casa P+M, 135 mp construiti, 380 mp teren, 5 camere, bucatarie, baie, toate utilitatile, zona rezidentiala, galata, mai sus de cimitirul Sf Vasile. Pret Negociabil: 135.000 euro Apartament, 2 camere, semidecomandat, etaj int mic, 40 mp, simplu, zona buna si pt inchiriat, Pacurari-Copou, la 3 minute de Universitate. Pret: 66.000 NEGOCIABIL De inchiriat !!! Apartament 2 camere, la vila, intrare separata, baie, bucatarie, biblioteca, frumos aranjat si linistit, toate utilitatile relaxare cu piscina si masa de tenis, proprietar intelegator. Pret Negociabil: 14 mil / 400 euro. IMPORTANT !!! Caut sa cumpar casa / vila in Iasi in oras, in zone cat mai bune, pretul poate ajunge pana la maxim 130.000 euro. Astept oferte cat mai interesante. IMPORTANT !!!! Caut sa cumpar 100 hectare teren extravilan, in apropiere de Iasi, maxim 40 km de oras. Astept oferte. NOTA !!!! Oricine gaseste un client interesat de aceste oferte si se finalizeaza o tranzactie, are din partea mea un comision de minim 100 euro. Mai multe detalii si oferte pe www.vanzari-imobile.com |
Toate ofertele pe www.vanzari-imobile.com
Ofer o parte din comisionul meu pentru cine imi aduce client !!! |
Toate ofertele pe www.vanzari-imobile.com
Ofer o parte din comisionul meu pentru cine imi aduce client !!! |
Se poate inchide, nu mai este de actualitate. Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning