![]() |
Re: 2,5 Normal aspirat din 1985..
E superba masina!! Abia astept sa o vad la final....bafta si mai asteptam poze :-)
|
multumesc mult o sa mai postez cand mai termin cate ceva ..
|
2 Attachment(s)
azi a venit ceva ce asteptam de ceva zile. emblema de capota OEM. din anglia. arata super
|
Misto emblema ;)...de masina nu mai zic :D Spor la treaba
|
azi au venit distantierele de fata de 30 de mm tot din SUA. SUPER SMECHERE. sunt din aliaj de aluminiu.o sa revin cu poze.
|
2 Attachment(s)
alt pachet azi ..dar pt alex ..center caps cu TURBO pe ele
|
4 Attachment(s)
azi am mai facut una alta dupa ce am neglijat masina...a reusit sa ajunga din anglia suportul de bara fata deoarece cei care au facut inainte ( romani) imitatie nu era ce trebuie..am grundiut restul interiorului..am vopsit rosu pe acolo tot...am pus frana de mina de cealalta ( e visinie ) am incercat sa dau jos fierul ala sudat de ``tuneri romani` far succes..maine imi iau flex:) am pus radiatorul de la cea din 89 ..e mai gros mai mare..si cele 2 ventilatoare.... in rest o sa ma apuc sa mochetez interiorul ..dar ma gandesc ca vine etapa de BUZAU si parca as lasa-o asa sa fie usuratica.:)
poze acusi |
Quote:
|
multumesc....e o ambitie de a mea
sper sa ajung la buzau sa fie ``in familie``:) |
Salut Marius, te-ai apucat sa dai bordul jos de pe a ta? Gata, stiu cum o sa faci sa folosesti vitezometrul ala de la bordul nou, cuplat la cablul vechi de vitezometru, pe fuzeta. Tre' sa vorbim! :D
Spor la treaba! |
Quote:
dar dupa un timp nu am mai vazuto :) |
1 Attachment(s)
o poza de azi. mici chesti una alta de facut si e gata
|
beton arata !
|
Am facut si eu una azi.:)https://i306.photobucket.com/albums/n...a/P1070111.jpg
|
wow...cum vine bara...la linie. pare mai noua decat astra sau meganu ala de acolo. chiar misto.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning