![]() |
fapt divers.... vremea ii foarte buna.
|
Am fost pe aeroport si poit sa-i felicit pe organizatori pentru ceea ce am vazut acolo. Multe motociclete beton, oameni dornici sa arate ceva.
Sper sa mai fie si de acum incolo asa ceva la cluj. |
Ceva poze sau filme :?:
Sa ne spalam si noi ochii :D :D |
Am fost,am vazut,am venit.
Frumos,frumos de tot ..... Se vede ca deja incepe sa se acumuleze si sa se vada experienta... la organizare ma refer. Motociclete,motociclete si masini: EVO 8,atat va zic Cat de curand sper sa va pot posta si poze,filmulete si un articol poate. |
1 Attachment(s)
aaaaa
Era sa uit (oboseala,se intelege... ) Invitat de onoare Ionut Iftimoae !! |
M-am dat si eu cateva linii (desi imi patina ambreiajul + alte probleme tehnice) .. dar a meritat distractia :)
Organizarea a fost f. buna, si pot sa zic ca printre participanti si organizatori, am vazut numai oameni 100% ok. Fara orgolii, aere si alte prostii pe care le-am prins in alte locuri. A fost prima mea iesire la legale. M-am dus doar cu intentia de a privi, dar pana la urma am zis, hai ca ma bag si eu ... si am mai combinat 2 prieteni cu 2 masini :) Felicitari organizatorilor, si sper sa ne revedem in curand ;) |
Ce masina ai avut ?
|
Opel Tigra bleu ... B-57-KLA ... aia cu dungi ;)
|
Stiu,te-am vazut,erai in pataloni scurti crema,asa-i.......
Eu eram cu Subaru WRX |
niste poze nu are nimeni?
|
5 Attachment(s)
Sal flaviutza :)
Exact. Panataloni scurti & tricou negru Sparco :) Hai ca incerc eu sa atasez niste poze. Nu sunt nustiu ce ca le-am facut cu telefonul. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning