![]() |
Re: "My buchet"
da....am dat pt moment comanda la o alarma(cat de enervante pot fi incuetoarele astea de dacie):evil: si pedale....
probabil urmeaza peste vreo luna si un "sistem"audio si anume un subwofer(tub de 12") si amplificator care ma ajung undeva in jur de 500 ron si scot in jur de 250w... si poate fac rost de un mp3-player Eurotec si 2 difuzoare ovale pt spate(70w bucata),iar pe cele de pe spate le mut in fata.... imi puteti zice un site unde pot gasi sub,dif,amplificatoare?:rolleyes2 totusi trebuie mai intai sa rezolv problemele la partea mecanica...... sa vad dupa asta cu ce bani mai raman:sad: |
Quote:
am uitat sa precizez: un site unde acestea sunt mai ieftine:rolleyes2:nospam::nospam: |
intra la bazar aicipe forum
|
Si as vrea sa-ti dau un sfat vizavi de muzica...
In loc de ovalele pe spate, ia-ti o pereche de boxe bune pe fata, de preferat cu tweeter separat. O sa ai bas de la sub, pe cand ovalele de pe spate nici nu o sa le simti si in acelasi timp e f important sa ai inalte si medii bune pe fata. |
3 Attachment(s)
Audio----->
Pe fata: 2 difuzoare coaxiale pe 2 cai->30w buc. Pe spate:1x Pioneer TS-E1799->50w; 2x Sony 1-544-434-11 ->40w buc. Amplificator: SOny ES XM-3046 -30W x 4 RMS at 4ohms, 20-20kHz, at 0.04% THD (12V) -45W x 4 RMS at 2 or 1ohm, 20-20kHz, at 0.1% THD (12V) -1ohm Drive low impedance operation, even at 12V -40W x 2 + 120W at 4ohms, 20-20kHz, at 0.1% THD -120W x2 at 4ohms, 20-20kHz at 0.1% THD -Discrete FET predriver stage -Discrete final state w/ MOSFET audio devices -Independendant supply rails for predrive & final stage -Regulated MOSFET power supply -50/80 Hz selectable 18dB/Octave low pass filter -80 Hz selectable 12dB/Octave high pass filter -Protection for temp, voltage & current faults -Balanced input circuit for noise isolation -Cooling fan with DC brushless motor -Chassis mounted gold plated RCA & screw terminals -Detachable end caps conceal wiring and connections HU:Becker Traffic Pro +1x Subwoofer Sony de 100w inca nu sunt hotarat ce amplificator si HU sa pun...le mai am pe cele din poze... voi ce ziceti?:rolleyes2 |
acum poti spune ca este masina ..ce sa zic ..multa bafta cu masinutza. Iti trebuie foarte mare rabdare si ceva buget daca vrei sa faci ceva frumos..parerea mea e cum a zis si STI-ul sa incepi cu interiorul..mai uita-te si la alte masinutze te mai inspiri..hai salut! bafta in continuare
p.s: sa nu ne dezamagesti :) |
cati amperi are alternatorul la 1410?:shock:
|
cauta unul de vw lasa-l pe ala de dacie :) la mine nu facea fata la multi consumatori, ai hotarat ce ai sa ii faci la exterior ? eu propun ceva simplu un gordini mai sport ceva :) , invata de la rlr cpa si multe altele reusite
|
singurul lucru care il mai fac la exterior e sa o mai cobor cativa cm...masina o tin pana vara viitoare si nu se merita sa investesc bani in ea degeaba..
|
Frumoasa! Felicitari pentru ce ai facut cu ea intr-un tip atat de scurt.
Mie imi plac mai mult jantelele vopsite in negru, zic ca dau mai bine pe masina. Ia-ti un silicon (de preferat ceva solutie lichida nu spray) si curata-i bine bordul pe la toate colturile. Ideea e nu de a o face sa luceasca ci de a trata materialul. Si fa dupa aceea niste poze. :) Sa o folosesti sanatos si cati mai multi km fara incidente si sa poti sa iti indeplinesti toate visele care le ai cu ea. |
1 Attachment(s)
SOny ES XM-3046
-30W x 4 RMS at 4ohms, 20-20kHz, at 0.04% THD (12V) -45W x 4 RMS at 2 or 1ohm, 20-20kHz, at 0.1% THD (12V) -1ohm Drive low impedance operation, even at 12V -40W x 2 + 120W at 4ohms, 20-20kHz, at 0.1% THD -120W x2 at 4ohms, 20-20kHz at 0.1% THD -Discrete FET predriver stage -Discrete final state w/ MOSFET audio devices -Independendant supply rails for predrive & final stage -Regulated MOSFET power supply -50/80 Hz selectable 18dB/Octave low pass filter -80 Hz selectable 12dB/Octave high pass filter -Protection for temp, voltage & current faults -Balanced input circuit for noise isolation -Cooling fan with DC brushless motor -Chassis mounted gold plated RCA & screw terminals -Detachable end caps conceal wiring and connections imi zice si mie cineva daca se poate face din 120W x2 ----> 240 x1? |
7 Attachment(s)
Arata binisor cu putin ajutor din partea ta o s a arate si mai bine !uite poate te ajuta.:D:rolleyes2
Attachment 701561 Attachment 701562 Attachment 701563 Attachment 701564 Attachment 701565 Attachment 701566 Attachment 701567 |
un site cu amplificatoare si mai tot ce tine de muzica este www.*********** sau www.sono.ro au piese foarte bune si sunt pentru toate buzunarele.si mult succes cu proiectul
|
Quote:
problema e ca am un subwofer de 300w si am nevoie de acei 240w din amplificatorul ala si nu stiu cum sa ii scot.. |
am o mica dilema...
in anexa certificatului de inmatriculare data urmatoarei inspectii tehnice este 26-01-09 am verificat pe www.rarom.ro si acolo itp-ul este valabil pana la 10-sept-2009:writers_b ma lamureste si pe mine cineva unde e greseala? PS:maine dau sala:weirdface |
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning