![]() |
Re: FILTRE de POLITIE + RAR !! ATENTIE MARE !!
ieri erau in mamaia vis-a-vis de Aqua Magic in alveola de autobuz de la on plonge, dar ziua :shock: si nu cred ca stateau pt aia cu transport de marfa pt ca nu trec TIR-uri prin mamaia...
|
Exact pe 29 mai,dupa ce am scris faza cu banii in talon am plecat in oras,cu treaba la spitalul militar.si chiar langa intrarea in spital erau 5 masini de politie care stateau la un mic filtru.m-au oprit,le-am zis ca am treaba la spital,am plecat si am revenit.m-au oprit din nou,s-au uitat la acte si am plecat.pana mea,nu mai fac glume inainte sa plec cu masina...
|
Quote:
Te cred ALEX, pe mine m-a oprit aceleasi filtru de 4 ori intr-o noapte !! :lol::twisted: Primele 2 dati acelasi politai , apoi altul si a patra ora tot ala care ma oprise primele 2 dati ( la care imi zice : Cred ca va stiu de undeva ? ; Eu i-am replicat : Pai am facut cunostinta in seara asta de 2 ori si acum este a treia oara . ) !! PS: Eram la ture de magheru cu SEATU in seara aia !! :lol::twisted: |
Quote:
|
Quote:
si ce asta o fi motivul pentru care m-a oprit :lol::twisted:, daca eram cu BORA nu mai scapam de ei !! ;):rolleyes2:idea::arrow: |
Quote:
|
Quote:
Pai daca eram prea modificat nu mai era nevoie sa mai trec inca de 3 ori pe langa ei !! ca ramaneam fara talon din prima !! :lol::twisted: Oricum penali uni politai :-P, bine ca vad ca tot am ghinion cu SEATul !! Am mai explicat pe un topic cum mi-am luat amenda ca masina nu corespunde cu talonul !! ( adica in talon scrie seat leon si pe masina scrie cupra ) !! ;):x Concluzia astia sunt si cu astia defilam . ( police men ) :lol::D:twisted: |
Quote:
|
UPDATE ( radare si filtre ) ;):arrow::
Radare : 1. B 23 AUB ( logan galben ) - pe STIRBEI VODA si GIUGIULUI !! 2. B 21 AUW ( logan rosu ) - VACARESTI , MIHAI BRAVU, OLTENITEI 3. B 25 AEO ( logan galben ) - zona PIPERA 4. B 21 AOE - AVIATORILOR, MAGHERU, STEFAN cel MARE , TITULESCU si Calea Victoriei Cam 1 data pe saptamana FILTRE RAR : 1. Bulevardul UNIRII 2. Aviatorilor 3. Giurgiului 4. Big Berceni 5. In fata la Piata Revolutiei 6. Bulevardul 1 Mai 7. Calea Victoriei |
ce numar aveai la informatii ? 931 sau care era .. :))
|
Quote:
|
B 11 AJA logan galben, B 21 ALJ logan rosu
MAI 20303 si MAI 20305 solenze albe cu spoliere negre...pe kiseleff si jos la podul grant cum te duci spre Casin |
B 23 AUB zilele astea filma la ridicarea masinilor de pe DECEBAL !! Mare atentie si B 21 AOE culmea pe TRAFIC greu cu VIILOR !! ;):arrow:
|
Atentie mare la AOE ala ca e si pe Iuliu Maniu, b-dul Timisoara uneori.
|
Quote:
cu o zi inainte control de rutina in rond la Alba Iulia ... ( ! erau oprite doar bmw'uri :) ) si aproape lunar filtru pe Sos. Morarilor ... se opreste tot ce prind |
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning