![]() |
1 Attachment(s)
am pus poza cu capota refacuta peste cea veche,intradevar avea o noanta roshie deschis,insa aseara mi s-a parut ok.ms pt remarca
si va multumesc pt aprecieri! si una fara dragon... |
1 Attachment(s)
inca una,de doar 3 ore juma'...
|
criminal.............. :shock:
|
Zeu! Mi-a venit si mie 3Dmaxu, fac un tutorial pe zi! In 10 ani te ajung :lol:
|
1 Attachment(s)
outdoor
|
gizaz.....esti maestru......nu mai pot sa zic nik....
|
arata bine neagra ! bv si ink o rugaminte pune si poza cu audiul verde k mie unu imi place!!! supe da m-am cam plictisit de mashina asta :twisted: shi ashtept alta mai noua shi mai frumoasa !!! :flower:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta pt ca m-a dat de gol florian_op...(sincer si io m-am cam plictisit dar mai incerc niste ultime randari)
(interioru e inca netexturat) |
si bine a facut!!! :shock: :shock: :shock:
|
WOOW :shock: :inyourfac ne lasi fara cuvinte esti mare omule stiu k este super greu sa lucrez in 3DsMAX BV mestere sper sa ne incanti privirile cu noutati la mai mare ........ esti cel mai bun de pe forum pe treaba ta ..... k in Adobe cred k Senior Design Team RULEZ :)
|
vreau si eu programu asta .. pentru tunat masini .. daca stie cineva de unde il pot downlada .. multumesc. :)
|
Re:
Quote:
sunt unii care kred despre photoshop knd vad mashinile...k are meniuri cu spoilere,praguri,jentzi :D :twisted: :twisted: :twisted: :D |
@ hori_cutz_tuning iti multumesc pt aprecieri(sper ca am inteles bine..)si pt faptul ca ai lamurit lucrurile cu 3dmax-u' si photoshopu.
ps.lucrez la o masina,in cazul in care (mai)intereseaza pe cineva...cam greu progresu dar merge,printre picaturi mai modelez ..dar in cateva luni e gata |
treaba moshu mashinutza asta ...eshti tare..keep up tha good work
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning