Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Subwoofere (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere.html)
-   -   JBL GTO1502D ... in Cielo .. ? (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere/7875-jbl-gto1502d-cielo.html)

darkm4n 15-09-05 21:01

Deci , wooferele sunt indreptate spre numarul din spate sa zic asa .. cu spatele la bancheta si statiile sunt sus .. intre luneta si cutie .. au ventilatie acolo .. daca nu .. le mai pun eu .. nu e problema .....

Alimentarea ..... doua baterii deep cycle .. si .. vreo 2 condensatoare .....cu alternatoru standard ..... ca nu vreau sa pierd garantia .... cat cat costa o baterie deep cycle ?

saxo 15-09-05 21:05

O baterie Ground Zero vreo 220 euroi.

darkm4n 15-09-05 21:05

Daca stau sa ma gandesc .. imi era mai usor sa iau doua GZuri .. dar .. prefer firma JBL .. mai ales cele mai bune woofere de la ei .. seria GTI ..... de care .. am ramas impresionat .... intradevar .. masiv.....

WISE GUY 15-09-05 21:21

Sau STINGER intre 400 RON + TVA si pana la 1.400 + TVA! :lol: 8)

Ground Zero 15-09-05 21:45

Salut,
darkm4n

De curiozitate, din ce oras esti?

:roll:
http://www.ground-zero-audio.com/13_...2_autohifi.pdf
8)

Referitor la...
Acc. deep cycle de la GZ, cel mentionat de saxo...
12V, 70Ah, 2500A curent de scurt circuit... sau competition power!
sau
260Euro
12V, 90Ah, 3500A...
plus inca doua modele dedicate pentru extreme-isti!!!
acc. 2V, 335Ah, 6000A...
acc. 4V, 185Ah, 4500A...

darkm4n 15-09-05 21:48

Bucuresti

saxo 15-09-05 21:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"WISE GUY\"
Sau STINGER intre 400 RON + TVA si pana la 1.400 + TVA! :lol: 8)

Cind le primesti si ce stiu sa faca ? Nu de alta da prevad vinzari MASIVE !

darkm4n 15-09-05 22:36

Sincer .. cred ca intre JBL si GZ .. este clar ca JBL iese invingator detasat ... mai ales seria GTI ... care .. am vazut-o pe la cele mai tari masini de competitie .. printe care si Team Gates ... ( Alma Gates )... si la amplificatoare ce sa mai zic .... JBL CROWN .. rupe ...

Eu oricum cred ca o sa vibreze asfaltu .. cu doua woofere dalea... acum .. inca o data ... ce ati face impotriva hotiilor ?

A ... avetzi crossovere active de vanzare ? egalizatoare ? condensatoare ... vreau si eu niste preturi ... cablu mai ales .. cablu awg4 .. awg2 .. awg0/1 .. sau cum era .. ma intereseaza preturi ... daca putetzi sa imi trimitetzi o lista cu tot ce avetzi de la GZ si .. io stiu ce alte firme de asa ceva .. ( si blocuri de distributie .. etc ) .. astept pe : [email protected]

WISE GUY 15-09-05 23:05

O parte este!! Ca suntem baieti pregatiti! Pentru restu' probabil ca dupoa DB Drag se vor trezi multi! 8)

darkm4n 15-09-05 23:10

La ce te referi ?

ReLLaXX 15-09-05 23:28

Wise Guy... Am inteles ca din seria P2 primiti numai SP800. cam pacat avand in vedere ca si SP1700 se incadreaza in limitarile DB Drag la clasa Street... :roll:

ReLLaXX 15-09-05 23:28

PS: Preturi tot nu am reusit sa aflu... Cred ca pana la urma incerc varianta telefonului direct... :P

WISE GUY 16-09-05 07:18

Eu zic, ca pana in DB Drag vor fi toate aici!mi-a soptit o pasarica :wink: Dar cred ca SPV70 va fi modelul cel mai cautat pt ca se situeaza undeva pe la 250 USD + TVA.
P.S. Indrazneste! Nu muscam!

Ground Zero 16-09-05 12:09

Re:

Sincer .. cred ca intre JBL si GZ .. este clar ca JBL iese invingator detasat ... mai ales seria GTI ... care .. am vazut-o pe la cele mai tari masini de competitie .. printe care si Team Gates ... ( Alma Gates )... si la amplificatoare ce sa mai zic .... JBL CROWN .. rupe ...

:shock:
Mai priveste odata la link-ul pus mai devreme :arrow:
http://www.ground-zero-audio.com/13_...2_autohifi.pdf
In urma acelui test din martie 2003, GZNW 12 a fost declarat de revista de specialitate germana - drept Best 12inch Subwoofer... la ora actuala doar JL12W7 este cotat mai bine... d.p.d.v. al calitatii sunetului, dar si pretul este cu totul altul!

Referitor la gama GTi, daca privesti prin prisma testelor comparative, sunt undeva la nivelul gamelor Uranium - Nuclear de la GZ!
La ora actuala Plutonium 15XQ fiind... lider in clasa de referinta a subwoofer-elor de 15inch!!!

Cu Alma Gates este o alta poveste!
Datorita pierderii de imagine pe care o anticipa Harman cu brand-ul JBL, au apelat la un artificiu comercial prin asocierea brand-ului JBL cu Alma Gates. De altfel, poti observa foarte usor pretul la care se vindea un GTi acum doi ani si pretul la care se vinde acum...

Referitor la amplificatoare... vezi link-ul urmator :arrow:
http://www.ground-zero-audio.com/13_...0_overview.pdf

Lista de preturi de la GZ o vei primi pe e-mail!

Ground Zero 16-09-05 14:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"darkm4n\"
Deci , wooferele sunt indreptate spre numarul din spate sa zic asa .. cu spatele la bancheta si statiile sunt sus .. intre luneta si cutie .. au ventilatie acolo .. daca nu .. le mai pun eu .. nu e problema .....

ATENTIE!
In masinile gen limuzina sau SEDAN, in care compartimentul pasagerilor este separat de compartimentul de bagaje, incinta trebuie construita cu ambele difuzoare precum si cu portul de br in acelasi plan si orientate sa radieze catre bancheta spate. In anumite masini exista un compartiment pentru... ski-uri... chiar pe mijlocul banchetei. Se poate aseza incinta asa incat difuzorul sau portul sa radieze prin acea deschidere. trebuie lasat inca putin spatiu intre bancheta si incinta.
O alta varianta este aceea de a construi o incinta chiar sub planseul spate. In aceasta incinta se monteaza apoi subwoofer-ele si portul de br indreptate in sus, astfel radiind direct in masina.
In nici un caz nu se decupeaza in planseul spate pentru a scoate numai renonatorul sau rezonatoarele in compartimentul pentru pasageri, lasand subwoofer-ele sa radieze in compartimentul de bagaje, catre bancheta spate!!!

Recomandarile acestea sunt pentru varianta in care se doreste un raspuns optim in sub-bas in masina!
Daca doresti sa impresionezi prietenii... cu portbagajul deschis, este ok si cum te-ai gandit tu!

Modul de a pozitiona incita precum spui tu este NUMAI pentru masini gen... VW Golf, Peugeot 206, 307 etc... si break-uri...

All times are GMT +2. The time now is 17:15.

- Copyright 2026 4Tuning