Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7864-primul-sarut-intamplari-regrete-iubirea-vietii.html)

LaMishto 09-09-05 12:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
cati dintre voi a-ti fost inselati de 'marea iubire'?

Si eu. Dar a fost in perioada in care totul era obisnuinta. Si ruptura era inevitabila. Sau nu? :lol:

EvLSant0S 09-09-05 13:19

Iubirea Vietii ... :lol: nici pe departe, ceva asemanator .. doar o ... minciuna , o pacaleala , urmeaza o poveste foarte
lunga , daca aveti popcorn va rog sa le folositi , tigarile sau semintele sunt si ele bine venite asta ptr a reusii sa cititi
pana la capat .. ca sa fitzi in stare sa va datzi cu parerea ...

So , avem ceva de genul asta : acum ceva timp .. vreo 11 luni .. fara sa vreau am dat peste ceva , am zis sa incerc ... si am
incercat .. si mi-a iesit .. si a fost frumos , respectiva avea un caracter de invidiat , super , era bruneta , era .. cam ..
ce-mi dorea , mai ales ii placeau masinile , spre deosebire de celelalte , si am zis mama doamne ea e , si au inceput zilele
sa curga, si am facut o saptamana impreuna , 2 , 3 , 4 etc. totul mergea parfum , eu tot timpul mi-o imaginam bruneta , doar
ca .. incepuse sa se duca culoarea , era satena , nu prea-mi placea , dar .. na .. a trebuit sa ma obisnuiesc ca .. na , si
au mai trecut ceva saptamani , ea era a 8-a .. ne vedeam cand apucam , asta inseamnand o data la o saptamana , o data pe
saptamana .. cateva ore .. dar .. am zis ca .. hai sa fac pe ala intelegatoru , e cu meditatiile , cu scoala cu plm , si am
acceptat sa mearga asa , intre timp , mii de smsuri , sute de ore vbite la tel. , = 0 , eu o vroiam langa mine , nu .. la
telefon , dar na , acceptam .. ca \"iubeam\" cica , si tot statea asa relatia , mergea misto , cu singura chestie ca .. ma seca
, faptul ca n`o vedeam , incepea sa ma irite , eh , si am stat vreo .. 7 luni de zile .. din decembrie , pana in iunie , cand
se termina scoala , si am zis , hai .. ma chinui pana la capacitate , si dupa aia o sa ne vedem ... cat o`m vrea si plm .. si
deci 7 luni de zile m-a .. mancat de viu , chestia asta ca vroiam sa am pe cineva langa, doar ca .. nu puteam s-o am langa
decat printr-un cacat de telefon , sau sms : / fix **** , in fine , cert e 7 luni de zile am trait cu senzatia ca .. vine
vacantza si GATA , se rezolva toate probleme si etc. intre timp .. ne mai vedeam pe la un tuning show , pe la un show in
constitutiei si etc. ne mai vedeam .. la modul ca .. stateam la 20 de metrii unu de altu fara sa .. discutam .. deh .. ea cu
... fratele si cu iubita lui , eu cu .. astia : / 5 ore am stat asa .. eu am luat foc , ea si-a cerut scuze , ne despartea un
gard inalt de 1 metru , a spus ca nu s-a gandit ca ar fi putut sa vina la gard, ea pe o parte eu pe cealalta ( ea era la
organizatori =)) , eu nu , de aici gardul .. ) asa , am ars .. ea a zis ca nu s-a gandit .. ca putea sa faca asta ,am trecut
peste , in fine , multe faze de genul .. peste care am trecut , si ... a venit vacantzaaaa ...

am zis ca .. nush .. a fost fericirea fericirilor , intre timp , unii imi ziceau , vezi ca vine vacantza .. si si-o ia in cap
.. vezi ca vine vacantza si .. te uita , dupa ce-ai stat atata cu ea , eu ?! sa pun botu la ce ziceau ei ?! doamne fereste ..
eu aveam INCREDERE in ea .. cum sa faca ea asa ceva .. eh .. problema e ca .. a dat capacitatea , si .. ura ura note bune ,
totul era bine , eu , -\" hai sa ne vedem..\" ea - \"nu pot \" eu - \"de ce?\" ea - \"bla bla nu mai stiu ce motive\" nu zic ca ar fi
fost vina ei .. cert e ca .. trecuse pragul .. si tot nu ne vedeam .. so .. ar fi fost ceva de genul am asteptat 7 luni de
zile D E G E A B A , si tot asa ... si .. vacantza incepea sa se duca .. noi tot o data pe saptamana ne vedeam , ba chiar din
ce in ce mai putin si mai rar , in schiiiiiiiimb .... iesind noaptea pe afara, o tot vedeam , si etc. statea cu aceiasi .. si
.. am luat foc .. si au inceput certurile , certuri .. eu ii ziceam ca ... nu mai suport .. sa o vad o singura data pe
saptamana , in fine , ii ziceam asta de dinainte de capacitate .. insa .. in zilele cu capacitatea am ferit-o de orice ..
cearta si etc. am incercat sa-i ridic moralul si bla bla bla , in fine , ma straduiam .. cert e ca .. tot asa ne vedeam .. o
data la o saptamana , eu deja nu mai suportam , si normal ca .. ii ziceam . ca nu e normal ca o fata la 15 ani , in vacantza
, sa nu fie in stare sa-si vada prietenul decat o singura data pe saptamana .. in fine , ea .. s-a saturat ,deci .. TOT EA
s-a saturat .. ok ? de \"certuri\" ..

in fine , s-a terminat in felul urmator , am sunat-o .. de multe ori ,de si mai multe ori mi-a inchis , am insistat ,si la un
moment dat .. a raspuns , o alta persoana , nu ea , spunandu-mi ca tipa nu poate vbii la telefon , ca e ocupata cu ALTUL , si
ca tot ce-a fost intre mine si ea s-a terminat , and i was like , ok .. daca tu zici , in fine , ea imi zisese de dinainte ca
nu mai stie ce simte , nu mi-a zis daca da sau nu , cert e ca un weekend am facut pauza , la modul ca , nici un semn , nimic
, n-am rezistat , si i-am dat, dupa vreo sapt. mi-a zis ca .. tot nu stie, si ca mai are nevoie .. de pauza , si i-am zis ,
bine , eh , un weekend nu i-am raspuns la nimic , :lol: s-a suparat .. ca-mi dadea sms cu neatza si bla bla , iar eu oha ..
dupa , o intreb , NU ASTA AI VRUT ?! in fine , cert e ca marti .. ne-am combinat din nou .. si .. joi .. am dat telefonul si
am aflat vestea , si asa s-a terminat ,dupa 8 luni , ah , damn , am uitat o faza tare, care n`o s`o uit cat o`i traii , deci
.. era revelionul , sunt invitat la o petrecere , la cel mai bun prieten al meu , dupa 12 noaptea de revelion , e ziua mea ,
pe 1 ianuarie , so .. se faceau 2 intr-una .. tipu imi pregatise niste mici surprize si etc. ii spun .. ca vreau sa ma duc ,
dar de unde .. ia foc , crize de genul , o sa ma inseli si bla bla bla, eu - nu o sa te insel nu nimeni si bla bla , doar o
sa ma simt bine , btw tipa .. se ducea ;) la o petrecere ,eu nu aveam voie , eh si uite asa mi-am pierdut eu ziua de nastere
si revelionul pe 2005 , am stat acasa, doar ca sa-i demonstrez domnisoarei ca .. eu estos fidel , si am fost .. aproape 8
luni .. la sf. n-am mai rezistat , in fine, cert e ca .... dupa atatea sacrificii de rahat , si bla bla bla , s-a ajuns unde
s-a ajuns , sunt constient ca am gresit .. fiind prea .. prea .. bland si etc. de aceea e bine sa .. tratezi cu indiferentza
si tot meniul , asta nu o stiam ,cu toate ca multi mi-o ziceau , eram orb , si nu credeam , acum ca am patit-o .. sunt gata
sa-i sfatuiesc pe altii ce sa nu faca .. nu-mi pare rau ca am trecut si prin asta, bine ca nu s-a intamplat mai tarziu ,
ideal era sa se intample mai devreme , si bla bla bla , cert e ca am invatat multe .. dar .. as fi preferat sa nu o patzesc
.. ca doare .. si nu merita ;) chiar nu merita , so .. guys .. beware .. multe .. fete .. mai .. altfel .. pe lumea asta ;)
feriti-va cum stiti voi mai bine , nu fitzi fatalai cum am fost eu :P sa punetzi suflet si etc. ca nu se merita, oricum ai
da-o tot se termina , si se termina urat de obicei , ele fiind mici intra in panica , incep si cer sfaturi , iar cei mari ,
le dau sfaturi de cacat ... show sa fie .. partea sentimentala nu conteaza , chit ca faci tu pacturi la inceput cum ca ..
daca e sa ne desp . facem tot posibilul ca celalt sa sufere cat de putzin posibil eventual deloc, cum a fost si in cazul de
fatza, so .. sa-ti suni prietena ,sa-ti raspunda altcineva , si sa-ti spuna , ca e ocupata cu altul , si ca s-a terminat
totul , asa a inteles respectiva .. pactul .. dar .. ce sa ceri e ca si cum te-ar suna iubita, iar voi , atzi pune un prieten
sa raspunda , si sa-i zica ei , bai .. omu nu poate sa vbeasca, e ocupat , se phute cu alta ..

anyway .. cam asta a fost .. \"iubirea vietii\" =)) de pana acum , o astept pe urmatoarea .. cu nerabdare .. pe urmatoarea o sa
stiu cum s-o iau , sa nu mai fac greseliile astea , sper sa facetzi la fel ,si sper ca v-a ajutat prostia asta care am
scris-o eu mai sus ;) , take care

GolfuletzS 09-09-05 13:23

ma duc sa`mi iau alune sa citesc :D

EvLSant0S 09-09-05 13:23

part 2 :P
sa nu fie in stare sa-si vada prietenul decat o singura data pe saptamana .. in fine , ea .. s-a saturat ,deci .. TOT EA
s-a saturat .. ok ? de \"certuri\" ..

in fine , s-a terminat in felul urmator , am sunat-o .. de multe ori ,de si mai multe ori mi-a inchis , am insistat ,si la un
moment dat .. a raspuns , o alta persoana , nu ea , spunandu-mi ca tipa nu poate vbii la telefon , ca e ocupata cu ALTUL , si
ca tot ce-a fost intre mine si ea s-a terminat , and i was like , ok .. daca tu zici , in fine , ea imi zisese de dinainte ca
nu mai stie ce simte , nu mi-a zis daca da sau nu , cert e ca un weekend am facut pauza , la modul ca , nici un semn , nimic
, n-am rezistat , si i-am dat, dupa vreo sapt. mi-a zis ca .. tot nu stie, si ca mai are nevoie .. de pauza , si i-am zis ,
bine , eh , un weekend nu i-am raspuns la nimic , :lol: s-a suparat .. ca-mi dadea sms cu neatza si bla bla , iar eu oha ..
dupa , o intreb , NU ASTA AI VRUT ?! in fine , cert e ca marti .. ne-am combinat din nou .. si .. joi .. am dat telefonul si
am aflat vestea , si asa s-a terminat ,dupa 8 luni , ah , damn , am uitat o faza tare, care n`o s`o uit cat o`i traii , deci
.. era revelionul , sunt invitat la o petrecere , la cel mai bun prieten al meu , dupa 12 noaptea de revelion , e ziua mea ,
pe 1 ianuarie , so .. se faceau 2 intr-una .. tipu imi pregatise niste mici surprize si etc. ii spun .. ca vreau sa ma duc ,
dar de unde .. ia foc , crize de genul , o sa ma inseli si bla bla bla, eu - nu o sa te insel nu nimeni si bla bla , doar o
sa ma simt bine , btw tipa .. se ducea ;) la o petrecere ,eu nu aveam voie , eh si uite asa mi-am pierdut eu ziua de nastere
si revelionul pe 2005 , am stat acasa, doar ca sa-i demonstrez domnisoarei ca .. eu estos fidel , si am fost .. aproape 8
luni .. la sf. n-am mai rezistat , in fine, cert e ca .... dupa atatea sacrificii de rahat , si bla bla bla , s-a ajuns unde
s-a ajuns , sunt constient ca am gresit .. fiind prea .. prea .. bland si etc. de aceea e bine sa .. tratezi cu indiferentza
si tot meniul , asta nu o stiam ,cu toate ca multi mi-o ziceau , eram orb , si nu credeam , acum ca am patit-o .. sunt gata
sa-i sfatuiesc pe altii ce sa nu faca .. nu-mi pare rau ca am trecut si prin asta, bine ca nu s-a intamplat mai tarziu ,
ideal era sa se intample mai devreme , si bla bla bla , cert e ca am invatat multe .. dar .. as fi preferat sa nu o patzesc
.. ca doare .. si nu merita ;) chiar nu merita , so .. guys .. beware .. multe .. fete .. mai .. altfel .. pe lumea asta ;)
feriti-va cum stiti voi mai bine , nu fitzi fatalai cum am fost eu :P sa punetzi suflet si etc. ca nu se merita, oricum ai
da-o tot se termina , si se termina urat de obicei , ele fiind mici intra in panica , incep si cer sfaturi , iar cei mari ,
le dau sfaturi de cacat ... show sa fie .. partea sentimentala nu conteaza , chit ca faci tu pacturi la inceput cum ca ..
daca e sa ne desp . facem tot posibilul ca celalt sa sufere cat de putzin posibil eventual deloc, cum a fost si in cazul de
fatza, so .. sa-ti suni prietena ,sa-ti raspunda altcineva , si sa-ti spuna , ca e ocupata cu altul , si ca s-a terminat
totul , asa a inteles respectiva .. pactul .. dar .. ce sa ceri e ca si cum te-ar suna iubita, iar voi , atzi pune un prieten
sa raspunda , si sa-i zica ei , bai .. omu nu poate sa vbeasca, e ocupat , se phute cu alta ..

anyway .. cam asta a fost .. \"iubirea vietii\" =)) de pana acum , o astept pe urmatoarea .. cu nerabdare .. pe urmatoarea o sa
stiu cum s-o iau , sa nu mai fac greseliile astea , sper sa facetzi la fel ,si sper ca v-a ajutat prostia asta care am
scris-o eu mai sus ;) , take care

EvLSant0S 09-09-05 13:25

ah , btw , astept pareri , reactii si bla bla bla
cum atzi fi reactionat voi ... si etc. ;)
ce atzi fi facut si yala yala yala ..
astept
ah :D
tzin sa fac o precizare .. in astea 8 luni , 6 au fost lipsite de .. orice fel de activitate .. mai .... :lol: ca na .. era micutza .. ce sa faci .. o intelegi , NU ? :lol:
toate cele scrise mai sus , sunt scrise dupa ce am luat 2 calmante , ca altfel .. erau multe **** ** *** * ** ** ** * * ** * **** *** pe acolo , neah , just kidding , dar m-am straduit sa las la o parte detaliile .. mai mult sau mai putin importante , si multe altele .. cat sa .. .fiu domn :) :lol:

GolfuletzS 09-09-05 13:40

dupa ce am terminat ...juma de cutie de alune si am baut ... am jauns la o concluzie :

pot sa zic ca te invidiez pentru faptul ca ai asteptat 7 luni ... pt a fi din nou cu persoana iubita :D eu ii zicea \" bafta la capacitate ma cauti prin iunie\"
oricum sper ca ai inteles .... ca de multe ori nu trebuie sa pui suflet .... pt ca uite ce patesti .... si sper ca o sa iti fie de folos ...ce ti`am spus pe mess ... :D

take care ....... IUBESTE`TI PARINTII :D ca e cel mai bine aja :D

EvLSant0S 09-09-05 13:41

ma .. eu te astept .. :P totul tzine de tine, nu de mine .. macar sa fie interesanta :) si nexam fitze, nu mai am nevoie

LaMishto 09-09-05 13:53

:shock: Man.. si eu am patit asa.. eram a8a.. ea tot a a8a.. m-a luat de la inceput cu texte de genu: \"stii, examenu`..\". I`am zis.. ok.. ne vedem in fiecare zi cate juma` de ora.. si jumatatea aia de ora se facea cateva ore.. si tot asa.. in orice caz daca pateam ce ai patit tu nu stateam mai mult de 2 sapt.. asa.. au fost vreo 8 luni.. destul de fainutze ;)

EvLSant0S 09-09-05 14:00

si ? cum s-a terminat ?

LaMishto 09-09-05 14:09

Gagica avea fluturasi in cap.. intr-o zi.. asteptam sa ma sune.. sa iesim afara.. suna.. si imi zice.. ca nu mai vrea.. brusc.. am incercat.. sa o conving.. am reusit.. dar peste vreo luna.. aceeasi faza.. ce pot sa zic.. am fost distrus.. cateva ore.. poate ca imi trecea mai greu.. dar.. m-am intalnit cu un prieten.. a vazut in ce stare eram.. si i-am povestit.. mi-a dat cateva palme si mi-a zis sa caut alta. asta am facut.. si a doua zi.. deja uitasem ;)

EvLSant0S 09-09-05 14:25

=)) eu mi-am luat cateva palme, dar la figurat :lol: , oare daca-mi luam la propriu imi trecea mai repede ?
p`asta n-am mai auzit-o :lol:

Mr.Nice 09-09-05 14:26

Santoase, ai avut cohones si te-ai ars, dar ai avut puterea si rabdarea de a incerca si a incerca de nu stiu cate ori sa-i demonsterzi ca-ti pasa si ca ... dar ea n-a inteles, si stii cum e, se intoarce roata...

PEACE
:peace:

LaMishto 09-09-05 14:34

Serios.. deci mi-a phootot ala cateva palme si mi-a zis: \"BA, TU ESTI TAMPIT? Gaseste-ti in plm alta ce tot atata..\" Si asta am facut.. mi-am revenit mai repede decat as fi sperat.. ;)

flaviutza 09-09-05 14:34

.....am mancat un corn,am fumat si am si beut 50 de Coture intre timp,cat am citit......eu ti-am mai zis Santy draga...DA-O-N PLM DE TREABA,INGROAPA SUBIECTU CA DACA VEDE CAT DE MULT VB DE EA VA STI CA TE-A MARCAT....God man....
Stiu ca e nasol ca ti-am mai zis da STOP GAME da shift + delet la tot...ca altceva nu ai ce face si go on whit your life fara alte posturi ca VD si ea ..doohhh :idea:

maryo 09-09-05 14:37

Bhei Santose!
Ai ajuns la vorba mea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vezi daca nu asculti????
Las ca vine alta si mai si.........o sa vezi!

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning