![]() |
Re: Dacia si subsonice la superlativ
pai il auzi pe babanu cand vine de la 1km, ma mir cum mai rezista masina:D
|
super tare a iesit Babane!!!!am auzit-o si suna demential chiar si fara parbriz si cu motorul oprit!!!tot inainte!!!!!
|
pfai de poala mea. cel mai puternic sunet intr-o dacie.
sa facut treaba ft buna cu masina aia. felicitari proprietarului |
numai cuvinte de lauda despre masina
|
stiu masina asta a fost la CARFOUR pe 27 septembrie...era cea mai tare din toata parcarea,mai erau si cativa cu masini straine care incercau sa se dea smecheri cu muzica de le gajaia difuzoarele.DACIA E TARE!!!
|
Quote:
Pentru proprietar tot respectul :!: |
aileu...pai lu' nenea babanu nu-i mai trebuie aer conditionat si climatronic...
parca vad conversatie : -tu ce faci cand e cald in masnia? -dau drumul la muzica...\ |
Quote:
|
Quote:
Bai copii, maneaua va prosteste, nu mai suferitzi de voi atat |
Fiecare cu Gusturile lui.....
altfel zis... Gusturile nu se discuta... |
eu iam facut unui client un subwoofer de 5000w ( kicker 18" ) si dupa 5 minute de mers cu masina sa ne opreasca "militia" . deci nu e o masina de strada , cred ca a fost gandita pt concursuri , as fi curios sa vad niste poze din interior ...
|
apropo
proprietaru nu e chear un pusti smecherash e un om in toata firea Omului ia placut muzica si de aia sia facut masina asa pt concursuri |
cand se opreste dacia asta la semafor cu muzica la maxim te da jos din masina, mai ales sa aibe si o manea.:D
|
bah frate ce ai cu omu dak lui dacia ii place??? fiecare cu gusturile lui........ dak tie nuti place dacia si crezi k poti fi mai bun k el fati si u masina sa sune mai tare k a lui.......... fiecare face ce vrea cu banii lui:!::!:.......... Pace
|
mai bine cei care comenteaza sau jignesc sar abtine , pt ca nu stiti cata munca si pasiune se ascunde in spatele unui asemenea proiect .
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning