Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - mba (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/78480-machetele-mele-mba.html)

DonCorleone 06-07-08 13:08

Re: Machetele mele - mba

Apropo de ce ai spus mai sus: da! Welly a venit tare din urma. Am stat odata intr-un OMV si m-am uitat 5-10 minute la 2 Lamborghini Murcielago 1/24, unul Maisto, unul Welly si diferenta de 10 lei se reflecta categoric in calitatea masinilor. Welly era clar peste Maisto desi era mai scumpa.
Oricum la scara 1/24 au multe minusuri ambele firme: de cele mai multe ori discurile de frana sunt inexistente. La Welly am vazut la unele modele insa numai discuri nu se puteau numi, erau niste chestii rotunde vopsite in gri. Iar etrierii lipseau cu desavarsire. Pe de alta parte la Maisto 1/24 apar modele mult mai misto fata de Welly. Numai bine!

mba 06-07-08 13:17

poi...nici maisto nici welly nu prea au discuri de frana...sunt destul de rare... la niciuna nu se deschide portbagaju...sau capota...depinde de masina...
ce are maisto in plus... rotile care vireaza... si cam atata...
welly...are mult mai multe detalii...deci eu am ramas uimit la 407 :o...chiar si partea aceea rosie de la centuri este facuta...butonul de avarii...varful de la frana de mana cromat...
la aceiasi bani(chiar mai putin) si la aceleasi detalii este motormax..dar acolo se deschide tot la masina..si asta imi place...

Darius DMS 29-07-08 15:54

Quote:

Originally Posted by mba (Post 1556395)
next
4. Ford Thunderbolt '64 1/24 Maisto
i-am modificat un pic suspensiile ...si l-am coborat destul de mult de bot...si o mica incercare de tapitare la interior...

o intrebare:cum ai coborat suspersia?ca am si eu un model asemanator si vreau sa i o modific:D:D

>>Valy<< 29-07-08 16:01

Foarte misto machetele...:D cel mai mult imi place TT+u' si Mustangu'...;)

mba 01-08-08 23:30

Quote:

Originally Posted by Darius.desenator de 11ani (Post 1668462)
o intrebare:cum ai coborat suspersia?ca am si eu un model asemanator si vreau sa i o modific:D:D

poi desfaci macheta...si pe fata...trebuie sa tai din "piciorusele" ...sau suportii aia cu care sunt prinse rotile... (o desfaci si te gandesti care piesa trebuie sa fie mai scurta ca sa stea caroseria mai jos) ...si pe spate ...trebuie desfacute chestiile alea albe in care stau rotiile...pui ceva sub ele...si le lipesti la loc...

pe fata stiu ca e mai complicat... daca o sa am timp..poate o sa descfac macheta..da oricum..nu poti sa vezi cat am taiat:)) ... dar ai grija.. nu taia mutl deodata...tot cate un pic..

mba 08-08-08 13:15

5 Attachment(s)
mno... darius

chiar la macheta asta ..nu am taiat am lipit niste carton sub plasticu care tine rotile (l-am lipit de partea de jos a masinii) .. cat carton pui...cu atata coboara masina

dar.. la fel de bine.. se poate taia din partea de sus a plasticului care tine rotile (ala negru din poze) tot asa ...cu cat tai mai mult ..cu atata coboara masina..

tiam zis pentru spate.. se desfac alea care tin rotile si pui ceva (orice) sub ele ..si se lipesc la loc

asta este sistemu meu pentru machetele maisto 1/24

mba 18-09-08 19:01

3 Attachment(s)
ultima venita...

RENAULT 12 GORDINI 1972
IXO junior, 1/43

oleco2007 18-09-08 19:17

Hmmmmm, ce diferenta intre SOLIDO si IXO MODELLS...
IXO, le face mai detaliate (machetele) fata de SOLIDO. Am si eu R12 dar de la SOLIDO, dar sincer, a ta imi place mai mult; e mai detaliata. Cred ca o sa-mi iau si eu de la IXO, iar cel de la SOLIDO, il transform in papucel...

mba 18-09-08 21:18

dap.. e o diferenta foarte mare...
asta am primito de la cineva.. cumparata nu stiu exact de unde:)) belgia parca.. de la un muzeu de masini .. si apoi.. el a gasit intrun carrefour r12 solido.. si a cumparat gordini monte carlo si un r12 tl .. ambele solido... si ..este diferenta foarte mare... sa stau sa insir... rezervoru..stergatoare chederele de la geamuri argintii .. stopuri si faruri mult mai reale ...jentile ..foarte mare diferenta... si suportul pe care este montata masina...
dar... totusi solido este mai scump ...nu stiu de ce... sau cel putin asa le-a cumparat el...

edit... stiti de unde mai pot cumpara ixo 1/43 ?? un site de unde pot da comanda.. fara sa fie emorm trasportu.. adik ..(5-6 euro merge.. ) sau ..ce alte firme sunt la nivelul la ixo la scara 1/43 ? (ca imi place :twisted:)

radu.3 27-09-08 15:35

Bravo man, frumoasa colectie ;)

La cat mai multe ;)

oleco2007 27-09-08 19:38

Quote:

Originally Posted by mba (Post 1762415)
dap.. e o diferenta foarte mare...
asta am primito de la cineva.. cumparata nu stiu exact de unde:)) belgia parca.. de la un muzeu de masini .. si apoi.. el a gasit intrun carrefour r12 solido.. si a cumparat gordini monte carlo si un r12 tl .. ambele solido... si ..este diferenta foarte mare... sa stau sa insir... rezervoru..stergatoare chederele de la geamuri argintii .. stopuri si faruri mult mai reale ...jentile ..foarte mare diferenta... si suportul pe care este montata masina...
dar... totusi solido este mai scump ...nu stiu de ce... sau cel putin asa le-a cumparat el...

edit... stiti de unde mai pot cumpara ixo 1/43 ?? un site de unde pot da comanda.. fara sa fie emorm trasportu.. adik ..(5-6 euro merge.. ) sau ..ce alte firme sunt la nivelul la ixo la scara 1/43 ? (ca imi place :twisted:)

Offfff... sunt multe firme care fac machete chiar si mai bune decat Ixo Models :rolleyes2
Exemplu: Abrex, ArtModel, AutoArt, BBR, Del Prado, Herpa, Ist Models, J-Collection, Norev, Schabak, Schuco, Signiatures Models, Universal Hobbies, Yat Ming... etc :???:

Referitor la Ixo, poti intra pe www.********.it si selectezi numele si scara modelului respectiv. Bafta si mai vorbim pe messenger ovidiumagureanu

andrew 46 28-09-08 19:26

incearca pe carmodel

mba 28-09-08 20:48

pe carmodel am gasit ceva ce as vrea...

dar nu inteleg ceva la site-u ala...

imi pun cateva machete in cos ...transportu mi-l zice 12.5 euro...e bine.. daca pun mai multe... imi apare "by email".. am gasit pe undeva..ca iti zice cat e transportu in emailu de confirmare... si daca dau comanda cu ala asa "by email" ...si in email imi apare.. de ex. 20 de euro??...

vreau fiat barchetta ... doar 1/43 am vazut ca se fabrica... a vazut cineva prin romania??

Dark Side 29-09-08 00:52

Quote:

Originally Posted by oleco2007 (Post 1762097)
Hmmmmm, ce diferenta intre SOLIDO si IXO MODELLS...
IXO, le face mai detaliate (machetele) fata de SOLIDO. Am si eu R12 dar de la SOLIDO, dar sincer, a ta imi place mai mult; e mai detaliata. Cred ca o sa-mi iau si eu de la IXO, iar cel de la SOLIDO, il transform in papucel...

Trebuie sa ai ceva talent si cunostinte ca sa transformi un sedan intr-un pickup.

mba 22-11-08 10:37

10 Attachment(s)
ultimele venite..
alfa romeo spider 2003 / new ray 1/32
fiat 500 (new) / bburago 1/43
fiar 500 (old) / mondomotors 1/43 (inca nam poze cu el ...da e mic mic mic )

si gordiu...

All times are GMT +2. The time now is 01:36.

- Copyright 2026 4Tuning