![]() |
Re: BMW 6-series modificat in Lituania
urata cu spume
|
Super TARE ! :D
|
Mie imi place mult :D Imi place ca are un kit futuristic si destul de agresiv dar cu gust.
Ceea ce nu-mi place sunt stopurile care cum a spus cineva mai sus, da a Mercedes cu dungile alea de sectionare ! |
INTERESANTA.....desi farurile alea nu prea te duc cu gandul la BMW ci mai degraba la mazda sau asa ceva....
|
arata bine..sa ziceam..defapt e diferit fatza de ce am vazut pana acum..nici eu nu stiu...oricum buza din spate e urata
|
Ce mizerie!!!..........
|
woooohoooo sexy :D
|
26 inchi?:O:O:O:O omg:O:O:O ca de tractor:))
|
Nu imi plac jantele si nici interiorul in rest pare oki din poze.
|
fratele meu.. ce roti!!!
la interior ar trebui umblat serios.. cred ca e putin incomod sa schimbi vitezele.. :!: |
imi place tenta de concept pe care o are...si mie imi place spatele
|
Mie mi se pare ok,kiar imi plac foarte mult noile faruri.E ceva unic,in adevaratul sens al cuvantului CUSTOM.Future-vision bmw :P Vb lu' no limits design,e misto tenta de concept car.Nu`mi place interioru',pare fff gay si culoarea exterioara!Parca era mai potrivita o culoare perlata.
|
modificata?
mai de graba stricata ..mie unu mi se pare oribila a sticat o bijuterie o mare tiganie |
Quote:
:lol::lol: |
una dintre cele mai hidoase forme de tuning !!! Pe bune, daca o sa ziceti si de asta ca e marfa, atunci...... Jantele si evacuarea sunt oribile !! Si ce e cu telefonu' ala Nokia sprijinit de roata ??!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning