![]() |
Re: Mihai_MHI
prelungirea din bara de nova este mult mai rezistenta,...cea din fibra la o simpla atingere se face zdrente
|
Am masina de servici un ford conect transit,si are o aripa atinsa si o infundatura in capota,si sa gandit foarte serios sa dea undeva cu ea.Eu mam gandit sa dauin a mea ca am semidublura pe stanga cam dusa.Voi ce spuneti
Singurul lucru de care imi e tarseala este ca poate nu mio face asigurarile poate spune ca e dauna mare sau masina veche.VA CER VOUA SFATUL.Ce ma sfatuiti? |
numai de nebunii te tii...eu zic sa stai linistit...la cat ai de umblat dupa astia de la asigurari, mai bine o faci tu
|
mai bine stai linistit,ca o sa iti plangi zilele cand o sa stai dupa cei de la asigurari.Cand te duci sa iti faci asigurare la ei sunt in stare sa te aseze in brate la ei numai sa iti fie bine, iar cand te duci cu dauna la ei sa dea dracu daca te baga in seama.apuca-te si fao singur.
|
Quote:
|
Quote:
|
mihai eu zik sa iti vezi de treaba ku asigurarile tale sti ce am patit eu ku rap'u shi frumoasa mashina kand facem o revansa ? :)
|
3 Attachment(s)
Am pus si eu cateva poze noi cum arata 07 ZYU aqm inmatriculata cu 78 MHI
|
Iam adus niste imbunatatiri la ea spoilare,praguri si motorul cu discul de ambreaj facute ca se dusesera si urmeaza o cutie in 5 trepte,cu toate ca nua s vrea ca asta care o am in 4 are tren de camioneta si fuge tare dar e cam turata si mie sa nui scot segmenti pe toba.La interior nu iam facut mare lucru decat un volon e dragutza nu prea am cei face,ea sa mearga
|
5 Attachment(s)
Am in plan sai pun folie omologata,in schimb pe fata tot inchisa am sa o pun
|
o perioada am mers fara bara si inloc de finala iam pus teava erea marfa.
|
MHI-ul
|
dragutza masina,ce nu imi place e modelul de praguri.Degeaba pui folie omologata daca pe fatza ii pui mai inchisa care nu e omologata,consecintele sunt aceleasi daca prinzi un politist mai corect
|
1 Attachment(s)
jante late pe fata,si am renuntat la capace.Voi ce spuneti?
|
Arata mai bine asa
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning