![]() |
Re: Body kit-uri
2 Attachment(s)
Te rog sa mi zici daca ai ceva pe stoc din kit ul acesta.Si >difuzorul spate vine doar partea de jos sau cu jumatate de bara...si buza fata vine cu tot cu prelungirea aceea subtire neagra(daca vine separet la ce pret).Multumesc anticipat.
|
vreau si eu o bara spate pentru renault clio 3
ce modele ai? atasez un link cu un model carzone daca mai ai si altceva dami ceva poze si un termen de livrare http://www.carzonespecials.com/index...pid=1383&kid=1 |
Quote:
Pt. spate vine cu jamte de bara dar fara tobe. Prelungirea aia subtire - normala(culoare) - 160 euro - carbon look - 170 eurodepinde cand faci comanda .daca faci zilele astea cam pana joi s-ar putea sa le ai cam pe 7 luna viitoare. @ducele - de la carzone iti spun mai incolo sa aflu pretul.Am si de la altii dar pt clio pe 3 usi nu pe 5.Daca e ok sa imi zici. |
salut de la ibherdesign pt un citreon c4 coupe body kitul Sindrome aduceti? si dak da la ce pret!!
|
ma intereseaza pt 5 usi .as vrea cat mai repede posibil daca se poate
dami te rog id tau de mess sa vb |
ptr un citroen c4 coupe parca cei de la Ibherdesign fac un kit asemanator celui sport facut de producator direct. sau altceva ce ai putea sa aduci, bineinteles si preturi. merci
|
Quote:
id [email protected] am numai pt 3 usi Pentru C4 va dau poze si pret maine sorry dureaza un pic;) |
4 Attachment(s)
Quote:
ai aici un kit pt. C4 coupe Bara fata - 484 euro Bara spate 484 euro Praguri - 268 euro @MirciMyLiaN - inca nu am raspuns la pretul "Sindrome" coupe |
sa vedem pretul la sindrome ala care defapt e la fel precum kitul sport comercializat pana acum 1 an de Citroen. sindrome ar trebui sa fie doar bara fata si spate fara praguri
|
Quote:
|
stiu np
astazi cred ca o sa-l primesc si scuze de intarziere.... |
stai linistit ca nu e graba:P
|
10 Attachment(s)
.........................................
|
23 Attachment(s)
Maine am raspuns la Kit-ul pentru C4.Imi cer scuze.
Si acum kit-uri noi : Kit-ul CLK nu se poate comnada decat complet. |
c4 sindrome coupe - 1350 E
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning