![]() |
Re: Mahindra Renault Logan Custom
arata bine
|
cute cute cute. facut cu simt, nu ca unele aberatii (a se citi "spre deosebire de loganul dracula")
|
arata bine pt un logan....jantele puteau sa fie un pic mai mari si era ok
|
Quote:
On-topic: jantele vopsite in culoarea caroseriei...si ce culoare:shock: sincer daca as vedea-o pe strada si mi-ar sarii prima oara privirea la jante as zice ca-i vopsita de vreun tigan giurgiuvean |
combinatzia de culori e frumoasa, insa restu...
|
interesant e faptul ca este un Renault Logan, da ce, le este rusine cu Dacia?................ degeaba totusi, tot Logan ramane..........
|
Quote:
si terminati odata cu remarcile de genu' "tot logan ii". nu-i logan. nu dacia. in NICI un caz daca ii facut in uzbekistan :lol: |
Si Dacia ofera un Kit mai shmecher, dupa cum ati putut vedea la SIAB si care e f asemanator cu asta dk nu chiar identic, oricum toata faza e ca se refera la piata indiana, unde Logan a intrat mai tarziu!!!
|
Super thare dar nu s-au gandit si ei de la inceput de knd au proiectat DACIA LOGAN sa o faca asa:?::?:Asa cred ca ar fi multi mai multi pusti care ar cumpara acest logan pe mine unul ma atrage :) pacat k aceeasi motorizare :(
|
dupa mine dacia e dacie si nimic si nimeni nu-mi va schimba parerea... doar pt ca s-a lucrat un pic la styling nu inseamna ca e mai buna cu ceva... oricum apreciez efortul lor de a infrumuseta un logan:)
|
merege cat de cat
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning