Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   prima seara de soferie ? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/78391-prima-seara-soferie.html)

mihai88 05-06-08 15:52

Re: prima seara de soferie ?

prima noapte de "soferie" ......nu a avut nimeni ca a mea :)))))))))

somn la greu pana a doua zi la 12:)))))))))))

si asta din cauza ca mi-a ars masina cu o luna inainte sa ma apuc de scoala de soferi

noroc,ghinion...luati-o cum vreti:)

D o n n 10-08-08 21:58

prima seara...am ajuns acasa la 8 seara...cu permisul in buzunar,am bagat benzina si am fost la olanesti sa ma plib pe acolo prin parcul ala....frumos...nu imi recunosteam corpul...ma dureau ochii ca am mers noaptea...simteam un gol in stomac..oricum a fost super....

trafy-vr6 10-08-08 23:13

tinere explica unde stai tu si unde e olanesti, cati km...multi nu stiu;))

D o n n 10-08-08 23:56

eu stau in dragasani...la vreo 80-90 km de olanesti si acolo e un parc frumos :D si am fost ca imi palcea mult de tot ...m`a dus instructorul cu scoala sa conduc pana acolo si am zis ca primu meu drum acolo va fi :D

Cristy65 11-08-08 00:18

eu nu m-am bucurat de asa ceva.si cat am asteptat-o.viata a facut ca timp de 18 ani ai mei sa detina cel putin o masina, iar cand am luat permisul masina era vanduta.si ma astepta un a6 2.5 tdi de 150 cp.asta e.:sad:

D o n n 11-08-08 00:29

pai si acum nu ai masina?nu ai un preten sa ti`o dea sa mergi cu ea? ;)

Cristy65 11-08-08 00:32

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1689684)
pai si acum nu ai masina?nu ai un preten sa ti`o dea sa mergi cu ea? ;)

am condus foarte mult de atunci masinile altora, nu e problema de condus.dar senzatia de prima seara lipseste.sper ca saptamana viitoare sa poata tata sa cumpere o duba si atunci cred cred ca imi voi face "prima seara".;)

D o n n 11-08-08 00:45

sper sa faci ce iti doresti...si ai grija .....sfatul meu.nu te mai baga sofer la alti...ai sa vezi mai tarziu...eu stiu ce inseamna...

CRyS` 11-08-08 10:29

2 saptamani nu am dormit! Mergeam la facultate,stateam 1-2 cursuri maxim si plecam numai sa ma plimb! Banii stransi cu mult timp inainte i-am cheltuit numai pe benzina.Nu-mi trebuia nimic, nici mancare nici apa... nimic!Doar sa ma vad la volan extaziat!

D o n n 11-08-08 10:47

eu si acum si numai pe benzina dau abnii..din 24 aprilie pana acum am facut 14.000 km

Cristy65 11-08-08 15:02

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1689713)
sper sa faci ce iti doresti...si ai grija .....sfatul meu.nu te mai baga sofer la alti...ai sa vezi mai tarziu...eu stiu ce inseamna...

si eu stiu.nu ma bag sofer numai daca chiar trebuie si conduc masinile lui tata de servici

D o n n 11-08-08 15:46

aa.aia e altceva..dar io am patit`o..si de atunci conduc doar masina mea..nici cu a lu tata nu merg.

Daniel_Toa 11-08-08 16:17

Prima seara de condus era anul trecut in noiembrie, luase-m permisul am mai stat am petrecut si cam pe la 10-11 era ceasul cand am plecat spre casa ( nu bausem nimic ) am ajuns in fata blocului nu aveam loc sa parchezi trebuei sa intorc masian si sa o parchez in saptele blocului, nu stiam sa intorc ca erau multe masini si imi era frica, asa ca am ocolit tot orasul si am ajuns in spate, nu stiam sa sting farurile, am dat un telefon mi sa spus ce sa fac, am parcat-o si toata noaptea din ora in ora ma uitam pe geam la masina .

bmwm5 12-08-08 08:20

Prima seara de soferie...era de Paste,ai mei erau plecati si au lasat cheile masinii acasa.am scos-o din parcare,am pus 2 pietre sa stiu unde sa vin cu rotile,ca tata e maniac cu parcarea,stie fiecare detaliu,mi-am luat 2 prieteni si am plecat sa le arat ce poate bestia(un 525 i).am dat 2 ture de cartier,timp in care unu` dintre ei eram pe geam si tipa la fete,apoi m-am oprit in fata blocului si am lasat ceva urme de cauciuc pe acolo.am parcat masina repede,am dus cheile sus si am coborat.in nici 5 minute au venit ai mei.ma gandeam ca am avut noroc si nu m-au prins... :)

sonnya 14-08-08 14:57

Mi-am luat permisul acum 3-4 saptamani.. si la vre-o 3-4 zile.. eram cu un coleg de la serviciu la o benzinarie de pe Camil Ressu, masina lui, el la volan.
Nu stiam eu ce are de gand.. dar dupa ce a alimentat, m-am trezit ca`mi arunca cheile si s-a urcat in dreapta. Nu ma asteptam sa aiba incredere in mine, mai ales ca era masina lui, nu ma asteptam nici eu sa merg fara sa`mi iau injuraturi :))
A fost amuzant rau, pentru mine era prima data cand mergeam (fara instructor) si el tipa continu : "baga`teeee... haiiii calcoooooo, duteeeee,"
acum ii multumesc :D

All times are GMT +2. The time now is 19:54.

- Copyright 2026 4Tuning