![]() |
noi vom merge... dar vom innopta la novaci! Oricum tot de sambata mergem si noi ca vineri mai sunt niste examene (restante) de dat... Sper sa ne intalnim pe acolo. Aflu maine exact cate masini sunt de la noi...
|
Alooo ... baietii !!! Sambata plecam dupa pranz va rog ... am restanta si unii mai sunt si pe la servici ! Vrem sa mergem impreuna ! Piticule baga grataru in portbagaj sa nu il uiti ! :lol:
|
Si eu vad si etapa de vineri... Hîhîhî! 8) Ai dracu noi!
Nu-l lasati pe Doru diriginte ca ne bate!!!!!!! :shock: |
Asta ne bate ca stie bataie .... ODATA a si luat :)) Nu-i asa dorule? Ca tu esti mai nebun asa....odata ai baut si o bere... :drunk: :bunch:
|
Re:
Quote:
Imi pui pile proaste a ? Pun eu mana pe tine la Ranca ... :lol: |
Re:
Quote:
Ce bere mah ? Te-am mintit ! Chiar asa ma crezi ? :lol: P.S \"VLD`ule destea-mi faci ? Pishatea-i pe cine stiu yo ! \" :twisted: |
io mi-am luat deja 2 cartzi scrise de johny plimbaretzul ca sa am de citi de proba!!!hâc!!!daca ma punetzi diriginte sa mor io..hâc!!!pardooon.....daca nu exmatrculez toata cabana!!!carmen pregateste-te s-ar puea sa conduci!!!eu am de citit!!! :evil: :evil: :evil:
|
fratzilor se pare ca avem o mica problema!
am fost la cateva agentii de turism si cer aia si pe masa si pe taso.....bani pentru cazare.vila unde trebuia sa stam nu mai e libera pentru ca trebuia sa trimit un avans pana ieri(marti),asa ca o sa ne gasim la fatza locului! am mai vorbit cu altcineva si mi-a spus ca ranca e pustie si ca sa nu-mi fac probleme ca o sa gasesc cazare!......drep urmare va trebui sa plecam mai devreme...pe la 12-13 sa gasim ceva ca sa stam toti! sper ca INSANE va merge si va sta cu noi!.....ca asa e frumos! daca gasiti voi altceva sau stiti pe cineva acolo sa-mi spuneti! |
eu una o sa plec duminica dimineata la ora 5.... cine vrea sa mearga asa matinal e binevenit :)
|
Pentru cei care pleaca de sambata: haideti sa stabilim ora si locul intalnirii .
De preferat ar fi sa plecam pe la ora 13:00 (si nu numai ptr mine) Ar fi frumos sa ne strangem in numar cat mai mare , asa ca in timpurile cand majoritatea aveam oltcituri si mergeam impreuna colo- colo :) PS: PITIC da-mi si mie nr tau de mobil pe PM ca se pare ca nu-l mai am |
eu plec tot sambata... si sunt de acord cu ora 13... daca cumva stabiliti alta ora, anuntati! Dar unde e plecarea?
Later Edit: noi o sa stam la novaci peste noapte... la casa unui prieten (membru insane). Oricum presupun ca gratarul se va intinde si a doua zi la ranca... |
eu zic sa ne vedem la 12.30 la omv pe severinului!ca poate mai intarzie unul altul si la 13 sa o intindem!e bine asa?
daca se schimba ceva sa spuneti,dar in principiu acolo! |
e perfect la 12 jumate! ne intalnim acolo!
|
sunt foarte curios cati or sa mearga din cei care s-au anuntat!
|
Re:
Quote:
Ramane la 12:30 la OMV Severinului , maxim la 13:00-13:15 plecarea ! Bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning