![]() |
Re: A dat sapte milioane de euro pe un Ferrari
cea mai scumpa mashina e un rolls asigurat la 60 milioane:-o
|
ai un link, ceva? daca nu, ramane asta cea mai scumpa :P
|
frumoasa masina....arata foarte bine dupa atata timp....e chiar o bijuterie
|
PAREREA MEA ESTE CA S-A FORMAT URMATOAREA TREABA
OM BLOND SI CRETIN+ MASINA RARA= BANI MULTI scote-ti-l pe enzo ferrari din mormant si intrebati-l sa va zica si el ca nu ar da atatia bani pe o masina |
Pai da, el ar construi-o. :)
|
Quote:
|
Quote:
oricum, nu are sens sa faci un om cretin pt simplul fapt ca nu esti de acord cu "investitia" lui. Daca ai avea banii si statutul lui social (si poate macar jumatate din pasiune/snobism) ai lua-o. Heck, daca ma gandesc bine, eu as lua-o fara ezitare si pe 15 mil $(primul gand care mi-a trecut prin cap candam vazut-o a fost: "oare de ce credit am nevoie...."). ;) |
frumoasa masina, cam scumpa, dar asa sunt toate masinile de colectie, mai ales ca este vb de un Ferrari....
|
Quote:
si poate ca da, daca as avea pasiune/snobism/bani ...si cu toate astea mi se pare ca oamenii ce fac asemenea investitii nu au trait niciodata in saracie si de aceea nu li se par aceste lucruri niste extreme, la noi e exact invers |
nu ii vorba ca ai banii respectivi si ca iti faci casa....orice ai face cu ei nu mi se pare normal sa dai atatia bani pentru ceva ce nu o sa folosesti decat foarte rar sau doar pentru a o arata la prieteni...mi se pare ca a fost un moft si nu a fost ceva facut din pasiune
|
Quote:
is oricum, pt ce cumperi un ferrari daca nu pt a-l arata la pretini si la viitorii prieteni :lol: din partea mea nota 10 pentru blond, tocmai pentru cascadoria de self-branding pe care a facut-o (cred ca i s-a dublat nr de "prieteni") |
stiti ce ma uimeste pe mine ??
Nu e o chestie sa ai in 1960 masina de 280 de cai (sa nu uitam de masinile americane-Mustang,si alte alea) dar e ceva sa ai aia 280 de cai dintr-un motor de 3 litri Hai sa fim seriosi,ce constructor ar fi capabil sa faca in ziua de azi un motor de 3 litri aspirat de 280 de cai ??? |
bmw (zece caractere)
|
Masina asta seamana mai degraba cu un jaguar/aston martin, in nici un caz cu un ferrari !
Eu unul n-as da nici 10 lei pe ea. Uitati-va si voi ce interior are =)) Cum frate sa dai 7 milioane de euro pe o panarama ruginita de pe vremea bunicii. Doar pentru ca e rara ?? Mai sunt tampitii aia care la fel dau cateva zeci de milioane pe nush ce tablou "de marca"- retardati mintal :shock: |
La fel ca si asta, poate ca retardatii aia mintal stiu ce e aia arta :) Si au si de unde, ca nu e de ajuns sa apreciezi o masina/tablou dar sa nu ai fondurile necesare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning