![]() |
Re: Vreau masina noua
eu as alege intre Opel Astra si BMW 525 ... acum depinde ce iti place tie ... sport .. sau lux (aici intra si A6`le ) ..
Bafta ! |
@dolb: Merci pt. dovada :)
Inca o jucarie: Audi A3 2.0 TDI 140CP - 20004 - 50.000KM (carte service) - Albastru Dotari: -Dublu Climatronic -Scaune incalzite -Tapiserie piele albastra -Radio-CD -Oglinzi electrice, incalzite si heliomate -Jante aliaj 18" -Suspensii sport S-Line - coborata 3 cm -Trapa electrica -Proiectoare ceata -Suport pahar -PDC spate -Inchidere centralizata+antifurt perimetral -ESP + ABS Pret: 16.999€ negociabil Masina din cate am inteles arata impecabil, fara sgarieturi, si cu ajutorul unui prieten am reusit sa o scot la 15.500 :). Este unic propietar, are toate consumabilele schimbate recent, reviziile sunt facute toate la reprezentanta... eu cred ca e perfecta. Voi ce parere aveti? |
baga-te pe ea! motorul ala trage de rupe pamantul! cel putin il am eu si cateodata si eu ma mir cum poate sa traga atat de bine si cu AC dat drumu :)
|
Deci am de ales intre Opel Astra 1.9 CDTI 150cp, Audi A3 (cel care l-am prezentat mai sus), si inca unul Sportback acelasi motor, aceleasi dotari + Bi-Xenon, S-Line (Interior-Exterior), navigatie mica, tapiserie piele/stofa, sistem audio Bose. Masina este noua si pot sa o cumpar cu 25.000€... care deja e putin, pt ca initial cerea 32.000 dar ofer in schimb o Alfa 156 care o aveam inainte plus ce am mai negociat cam ala e pretul final.
|
Deci pana la urma l-am scos cu 24.700€, ultimul pret.
Am stat bine si m-am gandit si cred ca e cea mai buna alegere. Va multumesc tuturor pentru ajutor! Rog frumos un moderator sa inchida topicul. Multumesc anticipat! |
Asa din curiozitate ...pune si tu o poza cu masina :) macar sa vedem si noi ce ti-ai luat pana la urma.
|
1 Attachment(s)
Poza cerut-a.
|
sa`l conduci cu placere ;) bafta, buna alegere :)
|
felicitari pentru achizitie:D e un motor cu mare potential, o masina foarte frumoasa si buna. s-o conduci sanatos cu cat mai putine (sau fara:))) incidente
|
Multumesc! Sper sa nu-mi faca probleme ca am tras mult pentru ea...
Cand imi ajunge, italianca isi ia drumul spre Romania :). Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning