![]() |
Re: Un Lamborghini cu remorca
Quote:
|
Acea motocicleta este superba!..
|
Iarta-i Domane k nu stiu ce fac...
|
arata super misto, tare ideea, iti dai seama ca e pasionat omu !
|
Arata de-a dreptul DIVIN.
|
da haios dar nu iesit din comun.(nu vezi in fiecare zi asa ceva dar tinand cont ca este remorcat un super chopper merge)
|
Sa nu va mirati daca circuland pe autostrazile europene sau oprind intr-un autogrill ( ma rog asa le spun ei) o sa vedeti supercar-uri avand dupa ele rulote/motociclete etc.Am ramas prostit cand pe o autostrada din italia a trecut pe langa mine in mare viteza un porsche turbo (996 parca)cu o rulota dupa el ( bineinteles modificata si ea)si eu avand vreo 160- 170 la ora.
|
Quote:
|
super tare. si motoru e unic!!!
|
Omg !!! Wtf !!! :o:o:o
|
ce tare..se mai tine remorca dupa masina daca ii da talpa oare??cred ca isi cam ia zborul motocicleta de acolo.. :))
|
Mi se pare super smechera ideea, si cu atat mai buna realizarea. Nu e o remorca oarecare, care sa care o motocicleta oarecare. Realizarea rulotei e impecabila, totul arata bine, nimic nu pare in plus, ai zice ca asa a fost gandita masina, ca sa traga remorca aia. Mi se pare ultima fitza, sa iti tragi remorca, in care ai un super-motor, cu o super-masina. Nu ii inteleg pe cei care adreseaza comentarii negativiste.
|
foarte tare ideea arata belea motorul...masina e ok are jantele alea care sunt si pe remorca in rest stok
|
carligu d remorcare o fi optional:)))):P
|
imi place tare motoru..pe langa mashia :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning