Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   ideile mele de tuning(BC TUNING) (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/779-ideile-mele-tuning-bc-tuning.html)

xxdadixx 25-07-04 21:54

Asta a cui e dacia cred ca e nebun, sau are bani de ii intoarce cu lopata. Daca as avea si eu bani gramada as tuna si eu o dacie dar nu pentru mers cu ea zi de zi, numai pentru a avea cea mai cool dacie. Oricum investitia a fost mare. Are cineva idee catzi bani a bagat in ea?

CT-87-ADY 26-07-04 00:51

pai... dak te uitzi atent la bazar o sa vezi k e d vanzare cu 6000$.(nush dak e pus proprietare sau la vrajala).
Deci nu a bagat chiar asha de multzi bani.. nuh?

CT-03-ART 14-08-04 10:05

oricum a bagat destui bani in mashinutza ai shi am auzit parca de la Psycho ca cica a facut accident shi a facuto pachet :( imi pare rau ca era frumushica...parerea mea...

Al3xius 14-08-04 15:16

dadeau bine farurile alea de Golf 4 ... :cry: pacat daca a lovit-o ! :cry:

xxdadixx 15-08-04 19:27

Se mai intampla. Baiatul poate dupa ce i-a schimbat Lookul a uitat totusi ca este o dacia 1310 :evil_laug

CT-87-ADY 15-08-04 23:56

:shock: :shock: :shock:
Ce mah a lovit-o??/
psyho LAMURESHTE-NE!!!!

XSW 23-08-04 09:22

mai omu trezeste-te, fara suparare. In primul rand pastreaza proportiile si forma masinii de baza, in cazul daciei tale e normal sa arate \"bine\" la forma care i-ai dat-o. Aceleasi spoilere etc. ar arata ca un rahat pe o dacie adevarata (parerea mea). Mai invata sa desenezi, fa si tu o perspectiva, ceva si dupa aia intreaba lumea de parerea lor. Pe cuvantul meu nu inteleg ce gasiti voi asa de cool si misto, pot gasi X erori si e clar ca e treaba de beginner. Scuze daca am suparat pe cineva, nu asta e intentia mea, pur si simplu nu inteleg cum toata lumea lauda chestiile alea. Uitati-va pe visualart.ro daca vreti sa vedeti chestii de calitate.

Ciao si toate bune !

Al3xius 23-08-04 11:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"XS[DNiED
\"]mai omu trezeste-te, fara suparare. In primul rand pastreaza proportiile si forma masinii de baza, in cazul daciei tale e normal sa arate \"bine\" la forma care i-ai dat-o. Aceleasi spoilere etc. ar arata ca un rahat pe o dacie adevarata (parerea mea). Mai invata sa desenezi, fa si tu o perspectiva, ceva si dupa aia intreaba lumea de parerea lor. Pe cuvantul meu nu inteleg ce gasiti voi asa de cool si misto, pot gasi X erori si e clar ca e treaba de beginner. Scuze daca am suparat pe cineva, nu asta e intentia mea, pur si simplu nu inteleg cum toata lumea lauda chestiile alea. Uitati-va pe visualart.ro daca vreti sa vedeti chestii de calitate.

Ciao si toate bune !

mi se pare mie sau tu esti Gica Contra ? ...omul si-a expus modelele care eu zic ca sunt destul de reusite , si ne-a intrebat ce parere avem ...daca ar arata misto o dacie sa o faca asa ! acum nu zice nimeni sa fie aia schita de proiectare or whatever ! nu inteleg ce te iei tu de amanunte minore ..ca nu e usa exact ca in realitate(asta au observat toti ...) sau alte chestii de genu asta...iar in legatura cu treaba de beginer : fa si tu o schita de genu ala(dar sa nu fie luata de pe visualart.ro ...or some shit like that) si atunci poti sa-i zici ca e beginer !

:peace:

XSW 23-08-04 11:40

Fara suparare mosu, nu-s nici Toma Necredinciosu, nici Gica Contra nici Vasile Cartof. Nu inteleg de ce sari in sus, am zis o parere sincera la care am dreptul. Faceam din alea cand aveam 12 ani in pana mea. Mi-ar place sa fac si eu un desen rapid si sa-l scanez dar nu simt ca trebuie sa demonstrez ceva. Eu tot ce fac fac digital pt. ca in domeniul asta lucrez, nu ma mai intereseaza desenul asa mult. Vezi Loganul ala albastru facut de mine de ex.

Iar cand vorbeam de completa lipsa de acuratetze nu ma refeream la portiera, ma refeream la cat de alungita e toata masina, mai ales capota etc. ca sa nu mai vb. de cauciucuri bla bla.

Hai ca sincer nu are vreun sens discutia asta, acum imi pare rau ca incerc sa fiu sincer, mai bine tac si va las sa va laudati.

GolfuletzS 09-09-04 08:58

Mey fiecare are o parere sincera sau nu ... mi`e mi se pare un desen bun .... poate lui ii place sa faca asta ..shi poate asha se simte el mai bine ..Oricum dacia e frumoasa

SiloS@1300 26-09-04 14:13

1 Attachment(s)
Am si eu o imagine

Anonymous 06-10-04 17:24

tu ai desenato :?:

BIZ 07-10-04 20:07

nice job :!: keep up the good work :!: cj03vxg chiar daca s-a zis ca nu sunt marimile reale la masini, faza e ca desenate pe hartie nu pot fi la marimile relae oricat de mult ai incearca
:peace:

Anonymous 11-10-04 18:07

multumesc ca imi apreciezi munca

tekno 11-10-04 22:48

ce mai faci mei omule... nu te-am vazt pe forum de ceva vreme... cum eshti? ce mai faci?

All times are GMT +2. The time now is 04:23.

- Copyright 2026 4Tuning