![]() |
:evil: RAILOR :evil:
:lol: :lol: :lol: ramane de vazut ce vor hotari R3SP3KT |
si a fost cineva? e frumos? sper sa ajung si eu zilele astea...
|
frate
e intre 7 si 16 OCTOMBRIE :wink: nush ce ai inteles tu :wink: R3SP3KT |
asa stiam si eu... d-asta am intrebat? :lol: :lol: :lol:
|
prea mult: \"s-a auzit, am auzit, s-a promis, o sa.. \"
eu sper ca se vor tine de promisiune, si sa creasca de la nivelul aniilor trecuti.. Dar, nu sunt f optimist. |
yo sunt f optimist in privinta asta
ce naiba doar e un salon international sigur o sa fie organizarea buna acum,sa speram,ca nu ma voi insela :D R3SP3KT |
am fost de fiecare data si a meritat... sper sa nu fiu dezamagit nici acum :D
|
n-am fost pana acum ori n-am avut timp ori am aflat mai tarziu dar sper ca de data asta sa fiu prezent :peace:
P.S. NE VEDEM LA SIAB 2005 |
lasa frate ca dak nu uit
iti dau yo un pm si te anunt :wink: |
HAHAHA...stire de ultima ora....Hala in care se va tine SIAB`ul a fost inundata :)) =)) ...arata la stiri imagini cu podeaua cum plutea :)) =)) ...eram pe jos de ras :))
|
Marci Auto Prezente la SIAB:
1) Citroen 2) Alfa Romeo 3) Fiat 4) Lancia 5) Honda 6) Maserati 7) Ssang Yong 8) BMW 9) MG Rover 10) Mini 11) Aston Martin 12) Suzuki 13) INFINITI 14) LEXUS 15) Volvo 16) Opel 17) Chevrolet 18) Volkswagen 19) Audi 20) Skoda 21) Porsche 22) Seat 23) Subaru 24) Renault 25) Nissan 26) Toyota pe langa toate acestea vor mai fi prezente foarte multe firme de echipamente si accesorii... se pare ca nu se va simti lipsa celor 10 marci apartinand TiriacAuto |
frate blowwind ai uitat o marca....e frumos ce faci tu...
DACIA tata sau cum zic cei de afara Dasia! nu o uita te rog frumos... :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
si nu e nici o chestie...ca ajtia \"ie\" baieti destepti si fac ei ceva sa scoata toata apa de acolo :D chear daca mai ploo mult :D |
vor aduce cei de la porsche CARRERA GT :wink: se pare ca va fi cea mai jme masina a salonului ...si pe departe cea mai scumpa ...
|
Re:
Quote:
i rest my case :P |
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning