![]() |
Re: Race Driver: GRID
mersi pentru raspuns :)
|
2 Attachment(s)
foarte tare jocul...am ramas impresionat...
masina se controleaza cam greu uneori...dar te obisnuiesti.... pun si eu doua poze dintr-o sesiune de "antrenament" sa-i zicem :D |
controlul mi se pare ciudat dar cred ca e ciudat pentru ca e realist si am fost indoctrinati cu garbage-ul nfs-ului :)
in rest jocul e parfum ... grafica ... dinamica accidentelor ... ce sa mai... |
e tare jocul...da eu nu am pixel shader 3 la placa grafica, deci daca il instaleaza cineva si nu are ..il instaleaza degeaba.......prin urmare, ma joc si eu pe la prieteni :D
|
mie imi merge foarte greu jocul :(
|
fantastic jocul mai ales la competitiile japoneze.... FTW!!
|
94 de milioane la drift 99x combo...nu cred ca arata mai mult de 99x ca se tot auzea multiplicatorul dar a ramas blocat pe 99x ... 9min32s cu rx7 si xbox controller ... se poate face scor si mai mare destul de lejer ... nu inteleg de ce nu pot sa fac screenshot (cred ca din cauza rezolutiei 1600x900) dau print screen si in paint imi apare o poza neagra...dubios
|
1 Attachment(s)
am primit un error :cry: in meniu principal si-o revenit :lol:
cine o mai patit asa :rolleyes2 |
mie`mi mere super jocu`
inca sunt la inceput` se controleaza cam greu...tinand cont ca joc pe pc.... dar e super tare` si pe curse normale ma bag`n drift:)) e frumos :) astept sa vad ce surprize o sa`mi faca in continuare |
2 Attachment(s)
merge mai bine cu rx7 per total...acum merg si screenurile...problema era de la antialiasing in cazul in care mai pateste cineva si nu stie de la ce este
|
pai..u joci d pe xbox...de aia faci scor atat de mare
:) ia joaca de la pc de pe tst sa vezi ce greu faci` :D oricum imi place jocu` la nebunie :D |
ce cerinte are jocul?
|
Quote:
cerintele sunt destul de mari...inainte aveam p4@3000 cu 6600gt 1gb ram...si jucam in 640x480 absolut totul la minim si d-abia atunci era jucabil cat de cat acu joc in 1680x1050 totul full si merge impecabil :twisted: |
eu am p4@3gb 7800gt si 1gb ram si imi merge pe 800x600 perfect.
cred ca era placa ta video shucara :) |
:| cum draq 800x600 ?
e am pe 1024x768 si mere atza pe 7300gt d 512 amd athlon le -1600 2.2 :))) oricum jocu` e foarte tare daca ar avea si free run wow..ar fi si mai tare 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning