![]() |
Re: SVS Codatronca in aer liber
fatza e acceptabila, dar spatele e NAJPAAAA rau:D, mie unu nu-mi place...
perofrmantzele sunt bune, e adevarat, dar designul... |
nu stiu eu o vad din poza cu botul,daca analizezi atent,ca un lamborghini muricegli cu farurile intoarse invers...deci asemanarea e mult prea mare...spatele nu imi place asa mult...performantele sunt de nota 10
|
ia ganditi va daca ati avea una dasta si la un semafor vine ENZO de ex cine atrage m ai multe priviri uitativa la koenigsegg ccx[/QUOTE]
wtf vrei sa spui ??? |
bai !!! DA, masina e oribila, per ansamblu, DA, e facuta pa baza lui Corvette ( evacuatea... liniile dintr-o parte...), DA, performantele sunt marfa, si asa mai departe.....
Masina asta nu e noua... si a aparut inaintea lu' Reventon, (cum zicea cineva: "fata de Reventon"...) relaxati-va !!! Si acum , cum apare cate o masina cu faruri trapezoidale sau plm, gata sunt luate dupa Lamborghini ??? Pe bune.... "De ce oare majoritatea masinilor puternice sunt urate ?!" zicea cineva..... frate..... esti la curent cu supercaruri-le ???!!! |
A..... am uitat... la spate aduce mai mult a Bristol Fighter...
|
alt Batmobil ! :D
|
Oribila , uz de materiale scumpe degeaba !!!
|
daca as mai fi avut 13 ani poate ca-mi placea...:|
|
masina,arataaa.... ciudat, pot spune, iar de motor ce sa zic, 7.0l este imens iar puterea dezvoltata de acesta este mica in comparatie cu alte supercar-uri
|
poi la ce bani cere pe un exemplar, cred ca este mai urata decat reiese in poze. poate ar fii frumoasa intr-o colectie personala cu Lambo, Ferrari, TVR, etc. etc.
|
Super nashpa....arata k o racheta.....Motorizare si performante..beton....sper sa nu o vad pe strada k fugggg:-P
|
arata ft fain si ii puternica dar dc au facut spatele chiar asa puteau sa faca cv in genu Concept Shelby nu imi place spatele aproape deloc cu aia akol poate ii aerodinamica dar.....voi ce credeti?
|
E ciudata dar nu imi displace.
|
plm seamana cu un peste(parca ca un Somn, numa ca la masina ii lipsesc mustatile)!!!
|
Ba, Da Mai Bagati Si Voi Ceva Nou !!!! Frate.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning