Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   SVS Codatronca in aer liber (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/77703-svs-codatronca-aer-liber.html)

bogddanel 15-05-08 12:32

Re: SVS Codatronca in aer liber

fatza e acceptabila, dar spatele e NAJPAAAA rau:D, mie unu nu-mi place...
perofrmantzele sunt bune, e adevarat, dar designul...

Big_85 15-05-08 14:03

nu stiu eu o vad din poza cu botul,daca analizezi atent,ca un lamborghini muricegli cu farurile intoarse invers...deci asemanarea e mult prea mare...spatele nu imi place asa mult...performantele sunt de nota 10

madboy 15-05-08 14:37

ia ganditi va daca ati avea una dasta si la un semafor vine ENZO de ex cine atrage m ai multe priviri uitativa la koenigsegg ccx[/QUOTE]

wtf vrei sa spui ???

madboy 15-05-08 14:47

bai !!! DA, masina e oribila, per ansamblu, DA, e facuta pa baza lui Corvette ( evacuatea... liniile dintr-o parte...), DA, performantele sunt marfa, si asa mai departe.....

Masina asta nu e noua... si a aparut inaintea lu' Reventon, (cum zicea cineva: "fata de Reventon"...) relaxati-va !!! Si acum , cum apare cate o masina cu faruri trapezoidale sau plm, gata sunt luate dupa Lamborghini ???

Pe bune....

"De ce oare majoritatea masinilor puternice sunt urate ?!" zicea cineva..... frate..... esti la curent cu supercaruri-le ???!!!

madboy 15-05-08 14:49

A..... am uitat... la spate aduce mai mult a Bristol Fighter...

VWluci 15-05-08 15:29

alt Batmobil ! :D

W R S 15-05-08 16:20

Oribila , uz de materiale scumpe degeaba !!!

rio88 15-05-08 16:39

daca as mai fi avut 13 ani poate ca-mi placea...:|

mad_aurel 15-05-08 16:41

masina,arataaa.... ciudat, pot spune, iar de motor ce sa zic, 7.0l este imens iar puterea dezvoltata de acesta este mica in comparatie cu alte supercar-uri

M I V E C 15-05-08 17:06

poi la ce bani cere pe un exemplar, cred ca este mai urata decat reiese in poze. poate ar fii frumoasa intr-o colectie personala cu Lambo, Ferrari, TVR, etc. etc.

TavyPower 15-05-08 17:09

Super nashpa....arata k o racheta.....Motorizare si performante..beton....sper sa nu o vad pe strada k fugggg:-P

alyxtr 15-05-08 18:20

arata ft fain si ii puternica dar dc au facut spatele chiar asa puteau sa faca cv in genu Concept Shelby nu imi place spatele aproape deloc cu aia akol poate ii aerodinamica dar.....voi ce credeti?

UNLORD 15-05-08 18:32

E ciudata dar nu imi displace.

sir_sanjei 16-05-08 01:02

plm seamana cu un peste(parca ca un Somn, numa ca la masina ii lipsesc mustatile)!!!

madboy 16-05-08 09:37

Ba, Da Mai Bagati Si Voi Ceva Nou !!!! Frate.....

All times are GMT +2. The time now is 14:32.

- Copyright 2026 4Tuning