![]() |
bai ,v-am rugat sa lasatzi fetele sa viseze ;)
|
flaviutza....daca astia sunt frati/verishori cu tine....inseamna ca ai gene bune :roll: c ar fii sa ne incanti si noua privirea cu niste poze d ale tale :twisted: in aceleasi posturi!
|
pai si daca si ea e solida ca aia?
no offence |
1 Attachment(s)
Nu arat ca aia !!
|
e si mai si decat ... :P
|
a
Arata bine tipa...dar asta conteaza mai putin....important este ca avem si fete in comunitate
|
Re:
Quote:
|
mai flaviutza.....pe tine de ce te deranjeaza ca noi ne uitam si \"salivam\"?
|
Tocmai asta e ca nu ma deranjeaza,da atunci ciocu mic cand postam si noi femeile poze cu barbati,si da.....nu quote-u ala trebuia sa-l pun....\Ideea e ca ,clontzu mai mic cand punem si noi femeile poza cu \"nepamateni\" .
|
chilllllllll.......... :lol:
iti dau un sfat: nu te mai ataca in halu' asta ca nu faci altceva decat sa ne dai apa la moara :lol: |
no no no... :chillpill :chillpill
eu port tanga, si-ti spun ca sunt super comozi, pt ca sunt facuti special pt baieti... cat despre aia... hmm... nu mi-as dori sa arat ca nici unul din aia, pt ca am in minte imaginea mea, cu care sunt destul de multumit, poate eventual ceva elemente de pe la ei. |
Re:
Quote:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: |
I love this topic :joy: ........!!!!! YEAH BABY take it off.... :joy: :joy: :joy: !!!
P.S.: pacat ca nu gasesc asa ceva si pe strazile din Buc....no offence baietzi...vb la modul general! -in urma \"unui sondaj de piatza\" facut de curand cu o amica...prin Bucuresti...am ajuns la urmatorul rezultat..cu cat e mai bengoasa masina cu atat cresc (de fapt explodeaza) sansele ca tipu de la volan sa fie varza...insa nu asta ar fi problema, nu toti suntem perfecti...dar cand 90% din acesti tipi, care probabil nu au oglinzi in casa, au pretentzia sa aibe o Pamela Anderson in dr lor pt simplu motiv ca au un clk( am dat un ex intamplator) cand ei sunt vai de mama lor...normal ca nu merita decat marsh direct si eventual un abonament gratuit la sala:D.... |
Re:
Quote:
io sincer sa fiu ma multumesc cu cat/ce am.pe cuv meu,nu prea as vrea sa sch lucrurile |
1 Attachment(s)
...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning