![]() |
Re: Poze cu parcari aiurea, amuzante sau periculoase
Asta se numeste parcarea rapida :)))
|
Asta se numeste parcare de prost (proasta de obicei). E mult mai usor sa o bagi din prima si sa o urci pe trotuar de cat sa mai faci o manevra si sa o parchezi ca omul cu cap.
|
Quote:
Era si eu sa parchez o data asa acolo..e o bordura minuscula....si mergeam asa incet sa simt cum ating rotile bordura...numai ca am mers un pic cam repede..si am avut impresia ca s-a urcat pe mini-bordura. DECI in secunda aia am crezut ca s-a dus naibii toata masina,am tras frana de mana cat de tare am putut si am strans din buci..cand m-am dat jos din masina am vazut ca totusi nu se urcase pe bordura,am avut doar senzatia....uai ce bine m-am simtit atunci, altfel as fi facut si eu ca cel/cea cu fabia |
nu tzine de parcare da este o filmare pe youtube cu un jeep care coboara pe cetatzuie in jos toate scarile :)) is vreo 250 scari cred=))) da am tot cautat si nu am mai gasito veci...erau unu se dadea mare cu inca 2 blonde in jeep :P
|
asa zisa parcare ''rapida'' in anumite zone nici nu se mai sinchiseste omu sa o suie pe bordura...o lasa in mijlocu strazii:lol:
|
Dar asta banuiesc ca o stiati, nu ? :lol:
|
sa-mi dai 300 de incercari si nu reuseam sa rastorn masina aia acolo :))
|
Quote:
|
doamne ce lume retardata... doamneeee mare ti-e gradinaaa....
|
astia din filmari cred ca is deaia de la stiri ce io aratat din ploiesti sau nusht de unde de o luat carnetu cu mita=)) se vede ca no facut scoala :D
|
Despre Pitesti era vorba, ma rog, in general in judetul Arges multi si-au facut mutatie in Pitesti ca sa poata lua carnetul acolo, mai usurel decat daca ar fi dat examen ;)
|
1 Attachment(s)
draga "parcagiule"... nu se face asa... pe langa faptu ca "freci" atatea locuri, cand ii vezi pe toti parcati intr-un fel, pur si simplu nu e frumos si civilizat... da ce sa-i faci...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
deci: politia a intrat pe interzis ca sa parcheze
si o dacie galbena parcata pe stalp :) |
faza cu politia e cumva in militari? pe iuliu maniu?
iar dacia galbena..intradevar e parcare frumoasa...da pacat de persoana/persoanele care erau inauntru:( |
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning