Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Poze cu parcari aiurea, amuzante sau periculoase (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/77625-poze-parcari-amuzante-periculoase.html)

Al3xPuma 22-06-08 16:07

Re: Poze cu parcari aiurea, amuzante sau periculoase

Asta se numeste parcarea rapida :)))

SV25MBN 08-07-08 23:49

Asta se numeste parcare de prost (proasta de obicei). E mult mai usor sa o bagi din prima si sa o urci pe trotuar de cat sa mai faci o manevra si sa o parchezi ca omul cu cap.

apache 09-07-08 02:46

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 1580907)
nu vezi domne ca nu a parcat pe trecerea de pietoni ? ce ai cu ea ?? :lol::lol:

Mai pun si eu o poza (mai cunoscuta prin bv) cu o parcare geniala :lol: :lol:

apropos de fabia parcata langa magazinul STAR.

Era si eu sa parchez o data asa acolo..e o bordura minuscula....si mergeam asa incet sa simt cum ating rotile bordura...numai ca am mers un pic cam repede..si am avut impresia ca s-a urcat pe mini-bordura.

DECI in secunda aia am crezut ca s-a dus naibii toata masina,am tras frana de mana cat de tare am putut si am strans din buci..cand m-am dat jos din masina am vazut ca totusi nu se urcase pe bordura,am avut doar senzatia....uai ce bine m-am simtit atunci, altfel as fi facut si eu ca cel/cea cu fabia

lancerX 09-07-08 23:10

nu tzine de parcare da este o filmare pe youtube cu un jeep care coboara pe cetatzuie in jos toate scarile :)) is vreo 250 scari cred=))) da am tot cautat si nu am mai gasito veci...erau unu se dadea mare cu inca 2 blonde in jeep :P

Danutz Bratosin 09-07-08 23:22

asa zisa parcare ''rapida'' in anumite zone nici nu se mai sinchiseste omu sa o suie pe bordura...o lasa in mijlocu strazii:lol:

SV25MBN 10-07-08 00:42

Dar asta banuiesc ca o stiati, nu ? :lol:

apache 10-07-08 01:20

sa-mi dai 300 de incercari si nu reuseam sa rastorn masina aia acolo :))

nutzuXXL 11-07-08 13:56

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1637969)
Dar asta banuiesc ca o stiati, nu ? :lol:

am vazut si la tv filmuletu asta =)) grasa asta sigur a luat carnetu pe merit ....;) e ca o bomba cu ceas cand se urca la volan ....

22VIN 12-07-08 14:39

doamne ce lume retardata... doamneeee mare ti-e gradinaaa....

lancerX 12-07-08 21:55

astia din filmari cred ca is deaia de la stiri ce io aratat din ploiesti sau nusht de unde de o luat carnetu cu mita=)) se vede ca no facut scoala :D

SV25MBN 12-07-08 22:08

Despre Pitesti era vorba, ma rog, in general in judetul Arges multi si-au facut mutatie in Pitesti ca sa poata lua carnetul acolo, mai usurel decat daca ar fi dat examen ;)

22VIN 15-07-08 22:38

1 Attachment(s)
draga "parcagiule"... nu se face asa... pe langa faptu ca "freci" atatea locuri, cand ii vezi pe toti parcati intr-un fel, pur si simplu nu e frumos si civilizat... da ce sa-i faci...

*-_Speed_-* 16-07-08 23:31

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1647324)
draga "parcagiule"... nu se face asa... pe langa faptu ca "freci" atatea locuri, cand ii vezi pe toti parcati intr-un fel, pur si simplu nu e frumos si civilizat... da ce sa-i faci...

Asta sigur si-a pus masina la expozitie:lol:. Tarani ce sa le faci si asa locurile de parcare in zonele centrale si nu numai in timpul zilei le gasesti foarte greu si alea dupa 2-3 plimbari prin aceasi zona. Asta tine de educatia fiecarui om in parte si de bunul simt, care din pacate in ziua de azi lipseste cu desavarsire.

fiderzen 17-07-08 03:58

2 Attachment(s)
deci: politia a intrat pe interzis ca sa parcheze
si o dacie galbena parcata pe stalp :)

Danutz Bratosin 17-07-08 12:28

faza cu politia e cumva in militari? pe iuliu maniu?
iar dacia galbena..intradevar e parcare frumoasa...da pacat de persoana/persoanele care erau inauntru:(

All times are GMT +2. The time now is 21:10.

- Copyright 2026 4Tuning