Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Ferrari California GT (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/77598-ferrari-california-gt.html)

Oana Neculoiu 14-05-08 15:22

Re: Ferrari California GT

Cu totii ziceti ca e urata... ca nu e stilul ferrari... ei bine, lucrurile evolueaza. Nimic nu a mai ramas la fel. E desenat de o serie de cei mai buni in materie de design si arhitectura. Nu avem noi mare cuvant de spus, insa daca am vedea-o prin Romania... mai mult ca sigur nu va uitati dupa ea si ziceti "Mama frate ce urate e" ;) Keep it real

dolb 14-05-08 15:39

daaa.. si daca ar fi langa mine tot as zice CE URATA E ! pentru ca E URATA! CU SPUME ! HIDOASA, SEAMANA A CORVETTE

EaGle 14-05-08 15:42

Quote:

Originally Posted by Oana Neculoiu (Post 1533587)
Cu totii ziceti ca e urata... ca nu e stilul ferrari... ei bine, lucrurile evolueaza. Nimic nu a mai ramas la fel. E desenat de o serie de cei mai buni in materie de design si arhitectura. Nu avem noi mare cuvant de spus, insa daca am vedea-o prin Romania... mai mult ca sigur nu va uitati dupa ea si ziceti "Mama frate ce urate e" ;) Keep it real

Ferrari isi mentine, sau mai bine zis si-a mentinut valoarea pentru stilul care-l adopta! Un Ferrari 288 GTO de exemplu din 1984 costa cat un Enzo azi...daca nu mai mult! Ferrari are un stil antipatic, murdar, dar frumos...asta e stilul Ferrari ! Acum a inceput sa faca masini "dragute", care par aproape normale si tinde sa le faca PREA sportive/agresive dar cu linie curata ! Uita-te la un Ferrari 550 Maranello sa vezi ce simplu si frumos e....
Intreaba tu orice italian care stie ce inseamna Ferrari si iti va spune "Un Ferrari e frumos rosu/negru , lat, stopuri duble in spate si faruri ascunse in fata!"
PS:Pentru cel de mai sus, atunci de ce McLaren a ales acest nume? De ce a ales numele unei regiune din Australia? Poate ca e frumoasa nu? Asa e si la Ferrari...
Si fiat pune niste nume "tampite dar misto" (Punto=punct, Idea=idee, Croma=Crom "la feminin", Bravo, Fiorino=Florinel, Topolino=Soricel .....) !
PPS:Cum am spus mai sus...mie nu-mi place ca are prea multe tampenii pe ea si nu seamana a Ferrari ! Da mai mult spre stilul Lamborghini care e alta mancare de peste, asa s-a nascut si asa ramane!

bogddanel 14-05-08 15:43

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1533622)
daaa.. si daca ar fi langa mine tot as zice CE URATA E ! pentru ca E URATA! CU SPUME ! HIDOASA, SEAMANA A CORVETTE

si Corvette-u e urat?:?:
Mie imi place, dar ma gandesc cum o sa fie cu acoperisul rigid...:-?

getedoi 14-05-08 15:46

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1533635)
...
Si fiat pune niste nume "tampite dar misto" (Punto=punct, Idea=idee, Croma=Crom "la feminin", Bravo, Fiorino=Florinel, Topolino=Soricel .....) !...

si sa nu uitam "Barchetta" :lol:

alexandrescu_adrian 14-05-08 17:12

nu'mi place, mai frumos e fiorano:D

puscky_007 14-05-08 17:45

dupa nume iti dai seama k este decapotabila:D:D:D..California....unde este soare si cald :D...frumos model...dar nu ma omor dupa ferrari in general:)

darkeddy 14-05-08 18:19

masina e frumushica...da nu imi prea place grila

andi_cimpean 14-05-08 18:21

este impunatoare nu ai ce sa zici dar cum ziceau si ceilalti, si-a pierdut din farmes Ferrari. Parca asta seamana cu un Alfa Romeo, poate ca Designerii tot au fugit de la o firma la alta.

smc07 14-05-08 18:56

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1533635)
Ferrari isi mentine, sau mai bine zis si-a mentinut valoarea pentru stilul care-l adopta! Un Ferrari 288 GTO de exemplu din 1984 costa cat un Enzo azi...daca nu mai mult! Ferrari are un stil antipatic, murdar, dar frumos...asta e stilul Ferrari ! Acum a inceput sa faca masini "dragute", care par aproape normale si tinde sa le faca PREA sportive/agresive dar cu linie curata ! Uita-te la un Ferrari 550 Maranello sa vezi ce simplu si frumos e....
Intreaba tu orice italian care stie ce inseamna Ferrari si iti va spune "Un Ferrari e frumos rosu/negru , lat, stopuri duble in spate si faruri ascunse in fata!"
PS:Pentru cel de mai sus, atunci de ce McLaren a ales acest nume? De ce a ales numele unei regiune din Australia? Poate ca e frumoasa nu? Asa e si la Ferrari...
Si fiat pune niste nume "tampite dar misto" (Punto=punct, Idea=idee, Croma=Crom "la feminin", Bravo, Fiorino=Florinel, Topolino=Soricel .....) !
PPS:Cum am spus mai sus...mie nu-mi place ca are prea multe tampenii pe ea si nu seamana a Ferrari ! Da mai mult spre stilul Lamborghini care e alta mancare de peste, asa s-a nascut si asa ramane!

Ce voiam eu sa subliniez nu era faptul ca suna urat California, ci ca nu se potriveste cu spiritu italian. Ferrari a avut nume si mai frumoase pentru modele sale.

boy_wonder 14-05-08 18:58

Quote:

Originally Posted by smc07 (Post 1533969)
Ce voiam eu sa subliniez nu era faptul ca suna urat California, ci ca nu se potriveste cu spiritu italian. Ferrari a avut nume si mai frumoase pentru modele sale.

nici Superamerica nu se potriveste.. dar na, astea sunt denumirile :-)

smc07 14-05-08 18:58

Quote:

Originally Posted by getedoi (Post 1533643)
si sa nu uitam "Barchetta" :lol:

Barchetta macar suna mai italian. Mi se pare penal sa numesti un Ferrari California. Mai normal mi se parea sa ii puna numele unei zone din Italia.

steffan 14-05-08 19:16

cred k maserati seamana cu ferrari :) pt k maserati apartine de ferrari :D

sonyxxx 14-05-08 19:47

Quote:

Originally Posted by Claudiu.aka.Clappy (Post 1532202)
Nush mie nu imi place... cam aduce a un roadster faqt de ford sau nu stiu c alta firma... :| nu are eleganta si stilul ferrari !

vrei sa spui ca un pontiac solstice, fata e ok da spatele e aiurea

DaLaS 14-05-08 23:13

Din lateral seamana cu Corvette iar din fata seamana cu Maserati. Probabil ca au pus numele California deoarece seamana cu sportiva americana Corvette. Dar ce draq se intampla cu Ferrari duc lipsa de originalitate??

All times are GMT +2. The time now is 00:42.

- Copyright 2026 4Tuning