Re: Ferrari California GT
Quote:
Originally Posted by Oana Neculoiu
(Post 1533587)
Cu totii ziceti ca e urata... ca nu e stilul ferrari... ei bine, lucrurile evolueaza. Nimic nu a mai ramas la fel. E desenat de o serie de cei mai buni in materie de design si arhitectura. Nu avem noi mare cuvant de spus, insa daca am vedea-o prin Romania... mai mult ca sigur nu va uitati dupa ea si ziceti "Mama frate ce urate e" ;) Keep it real
|
Ferrari isi mentine, sau mai bine zis si-a mentinut valoarea pentru stilul care-l adopta! Un Ferrari 288 GTO de exemplu din 1984 costa cat un Enzo azi...daca nu mai mult! Ferrari are un stil antipatic, murdar, dar frumos...asta e stilul Ferrari ! Acum a inceput sa faca masini "dragute", care par aproape normale si tinde sa le faca PREA sportive/agresive dar cu linie curata ! Uita-te la un Ferrari 550 Maranello sa vezi ce simplu si frumos e....
Intreaba tu orice italian care stie ce inseamna Ferrari si iti va spune "Un Ferrari e frumos rosu/negru , lat, stopuri duble in spate si faruri ascunse in fata!"
PS:Pentru cel de mai sus, atunci de ce McLaren a ales acest nume? De ce a ales numele unei regiune din Australia? Poate ca e frumoasa nu? Asa e si la Ferrari...
Si fiat pune niste nume "tampite dar misto" (Punto=punct, Idea=idee, Croma=Crom "la feminin", Bravo, Fiorino=Florinel, Topolino=Soricel .....) !
PPS:Cum am spus mai sus...mie nu-mi place ca are prea multe tampenii pe ea si nu seamana a Ferrari ! Da mai mult spre stilul Lamborghini care e alta mancare de peste, asa s-a nascut si asa ramane!
|