![]() |
Re: O liberta din 89
Normal ca va fi coborata, cat se poate de mult tocmai de aia am evazat aripile sa nu fie probleme si asta numai cu ajutorul unui prieten care ma ajutat tot timpu!, se stie el!
|
Atunci marti ne bagam sub ea ? ? :D :P :D
|
Cand ii gata vopsita o bagam in garaj sa o punem jos
|
Graty ceva noutati ? :)
|
6 Attachment(s)
ceau omu! azi dimineata am fost la masina si si au cam terminat de chituit, maine dimineata asa zice ca ii da filer sau cum drec ii zice sprit chit! cred ca pe vineri o vopseste! Te sun mai tz, merg la lucru
|
se apropie de final... :) .. jantele cand le vopsesti ?:)
|
Marti dau jantele jos si le duc la indreptat iar miercuri daca is gata le curat!
|
si de vopsit masina cand e gata ? :)
|
9 Attachment(s)
Am fost azi pe la masina si si era dat un strat de sprit chit in zonele cu probleme iar maine dupa ce se mai fac finisari se va da toata masina si probabil pe joi vineri se va vopsi! pun ceva poze mai vechi si dupaia pozele cu starea actuala a masinii! si inca ceva culoarea va fi alb boreral, cred ca va fi ok
|
Aproximativ peste o saptamana e gata .. as putea sa zic . :) ... abia astept sa vad ce iese :)
|
hai graty...hai cu poze noi :D
|
poze nu are nici un sens sa pun, astai viata, aveti grija pe unde duceti masina la reparat fratilor ca sun atat de multi carpaci si fac toata treaba de mantuiala numa sa termine cat mai repede si sa ia banu! pacat ca am aruncat la gunoi o gramada de bani! masina se va reface din nou de la 0! sapt asta in careva zi vine lasata jos pana intra rotile su aripi cum trebe!
|
Gratian, am trecut azi pe la abc si am vazut-o. Imi place cum a iesit capota. Pune niste poze sa o vada lumea.
|
O sa vina si pozele dar din pacate mai incolo pt ca plec la sinaia si nu prea am timp!
|
Am revenit dupa o lunga perioada in care nu am prea postat aici! a inceput distractia pe la motor asa ca maine o sa vin cu poze! modificari au mai fost la suspensii, acum sta foarte bine! Vlad ms de ajutor! am vb cu omu pt carb, luni seara merg dupa el!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning