![]() |
OFFTOPIC !!!!!!!! :paper: :paper: :paper:
|
\"1.67\"
in fiecare ZI :lol: ce altceva mai faci maestre in afara de a citi toate forumurile de pe site??? ma gandesc ca nu postezi pe primul forum pe care-l deschizi P.S. scuza-mi matematica; la ora la care calculam eu am uitat ca esti de doi ani pe acest forum. ( al 61-lea membru) tre sa fi mandru nu-i asa? |
mergetzi ma sparge-tzi farfurii zburatoore :lol:
|
Re:
Quote:
in alta ordine de idei, esti offtopic kindere voi n-aveti moderatori p-aici ? |
Re:
Quote:
sparge`tzi :arrow: greshit spargetzi :arrow: corect :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: P.S: sorry pt offtopic da` nu suport oamenii care se dau inteligentzi shi nu sunt :twisted: |
ma scuzi doamna profesoara, te las pe tine sa fi deshteapta :blahblah: potzi?
|
deocamdata te vad mai kinder decat kinderii nostri de 18 ani mah :D
hai ca n-are rost sa-mi pun mintea cu tine maestre ca poate iti ies basinile din cap; hai pa scuze pt offtopic; m-a luat valu' |
tekno, ai de sters vreo 2 pagini de abureala
baga mare, nu-ti fie frica de butonu' \"x\" |
cand o sa am mai mult timp o sa le shterg :)
|
akimoto ai calculat gresit e 1.72
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: scuze de offtopic!!! |
hop si \"eo\" la scandal :) m-am trezit :)
pt \"baiatulcunickulalalung\" (flamanduldeinimiceresti-noroc ca s-a inventat copy paste-ul ) am doua sfaturi. in primul rand, fiindca multi nu va cunosc, nu stiu ce a fost in spatele primei curse care a esuat, faptul ca voi totusi v-ati straduit, si nu a fost vina voastra ca a iesit mai neplacut... e normal ca toata lumea sa va sara in cap.fiti mai atenti! i meen..era un afis, si cateva cuvinte ;) insa, daca vrei sa ii faci panarame pe toti de pe forum, mai intai verifica-ti postul tau pt care special ti-ai facut user, mai exact semnatura, un mic pleonasm ti-a scapat si inca un \"i\" la sfarsit :D adica..fara sa te superi, era suficient sa-ti ceri scuze..e de apreciat,,dar fara sa mai iscam scandaluri. poate ca te-am suparat, imi cer scuze. sa fim mai atenti si sa nu sarim un-doi la atac. aparentele insala...universal valabil - nuiu, fii rau!!! deci..ne vedem pe 18 |
scandal ? cum lipsesc de pe forum incepe un scandal .nu va legati de nuiu ca nu are rost ,exact cum a zis el nu il cunoasteti asa ca nu il criticati.
|
de ce vorbesti la plural?
sa nu uitam totusi ca aceasta etapa este special destinata conducatorilor de motociclete. |
:twisted:
|
Tare manelistul ala cu \"DUMINECA\".Avand en vede-re ca sintem panararame cari sta-u toata zeua pe calculator...Hop she eu...Asa gresiala nu si face dan neatentee mai...Probabel ca domn-u-l a facut licieul(daca) la scoa-la geniralala numerul paespe din Cernauti...sa-u evedent continuari de study postuniverisiteri la Universetatea de Agricultori cu diploma din Tioltiur.Multuamesc pen-tru atentee...Ma-m bagat se eu aicia si va spun oftecarea mi-a...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning