![]() |
Re: jaguar X-type
Se duce maxim la 20% in oras!Si viteza mare tot la fel!DA frate ajungi la suta in 6.4 sec!
|
Quote:
pai asa zic majoritatea propietarilor..dar era ala care se certa cu 100 de oameni ca masina lui atat consuma si era destul de convingator:) |
Quote:
Si ala care se certa cred ca nu isi luase medicamentele la timp! |
ca am vazut mai sus un post despre un volvo s60 ... nu mai stiu cam de cat ai zis tu ca dispui ca bani .... dar vezi ca e un s60 R de vreoi 350 de cai la volvo de vanzare sh ... e masina baiatului patronului .... poate treci intr`o zi ... sau poate mergem impreuna ca vreau si eu sa fac un testdrive cu el ... are skimbate recent suspensia jantele softul de la heico ... etc :D :X
|
ah ... si sper ca n`am facut vreo gafa prin msj`u ala ... apropo ... e pe benzina :D
|
3.0 de pe X-type e un motor bunicel.am mers o perioada de timp cu S type,acelasi motor de 3000cmc,destul de dinamic,consumul era undeva la 14-16 oras si un 9-10 afara(nicidecum 30% sau 100%).jaguaru e ford:)cel putin S type pe dedesubt e mondeo 2003....interiorul mi s-a parut inghesuit(NU UITA VB DE S TYPE CARE ESTE MAI MARE DECAT XTYPE).preturi:pompa de benzina:1000RON,placute fata spate+discuri fata-spate+manopera 1500RON...are prestanta masina,dar per total nu m-a dat pe spate...
|
Quote:
si 2. unde iti consuma tie cu motor de 3 litri in afara 9 - 10 ? :)))) ca ii consuma lui tata accordu`cu motor 2,0 benzina 155 cai ... 10 - 14 in afara depinde cum se da la ea ... pana in 160 ... si tu spui ca la jaguar de 3 litri bezina ia in afara 9 - 10 ? :))) |
argumentul tau cu consumul mi se pare stupid, poate o ardea la maxim tatal tau alftel nu avea cum sa consume peste 10% extraurban, doar daca era o masina submotorizata (cum era a6 1.8i mod. anterior) dar nu imi vine sa cred ca e cazut acordului. consumul specificat de cosmin_meme mi se pare corect.
|
Quote:
p.s. scuzati`mi offtopicul .... |
Quote:
|
Quote:
ca sa iti raspund la intrebare....mie imi indica pe bord pe calculatorul lui 21 de litri ... dar mentionez ca am alergat`o bine de tot....si era si foarte aglomerat....in Bucuresti am mers cu ea....vreo 3 zile...si am avut ceva drumuri de facut , la un mom dat bagam de 1 mil la 2 - 3 ore benzina :| ontopic: ... ce se mai aude cu hotararea pt masina ? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning