Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   ILEGALE sau LEGALE? (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/7725-ilegale-legale.html)

dj16xxs 03-09-05 11:24

bravooooooooooooo,ROBY!

DanielSRE 03-09-05 20:35

EVOLUTION8 : Ma baiatule bagati dreak mintile in cap ca numai cine nu te cunoaste zice ca ai ceva in cap, pe cand tu...:ihearu:
P S :sau ti sa urcat shi tie la cap..\"Membru fondator Extreme Racing Club\"

DanielSRE 03-09-05 20:40

Re:

[quote=\"
P S :sau ti sa urcat shi tie la cap..\"Membru fondator Extreme Racing Club\"[/quote]
Daca esti cu adevarat membru fondator Extreme Racing Club poarta`te k atare.....\"daca esti in stare\" :peace:

NSL_Steffy 04-09-05 01:53

Bah \"pelicanule\" du-te si uitate ca mila mai are ceva mai mult de 1,6 km asta fiind rotunjire cu o zecimala!!!! adica 1,609269 km ceea ce inseamna 402,317m, da???? iar cand am zis 403m stii la ce m-am referit(era vb de discutia cu sebastian \"cultule\")!!!

Iar a doua problema e ca tu ai un amarat de Oltcit care nu la mai vazut nimeni de ceva vreme, scuze a fost acum vreo 2 luni pe la Service Poiana i-ai skimbat aripile ca erau mancate de rugina si vii sa faci pe expertul in fata calculatorului.

Bubu_021 04-09-05 02:05

shephule, nu te lua tu de kadulicå asta :ihearu: ca el oprea mashinutza aia a lui cu aripi(cine stie pe unde le-ai vazut tu ruginite) pe pod sa dea cricu si roata de rezerva jos sa le-o dea mai bine baietilor, sa le scoata liniutzele din capatzana la oltcitari.... si de atunci au mai trecut 3 ani, a aparut 4tuning & NSL in viatza ta si s-a a inceput lumea sa iti citeasca posturile... ca doar de-aia le scrii.

ps. pune si tu un asl + jpg pe topicu ala cu identitati din craiova sa stie lumea cu cine vorbeste, altfel risti sa devii un ilustru anonim...

Bubu_021 04-09-05 02:07

ps 2 - tu la care curse ai fost, ca nu prea am vazut nubire la start ?

FLAu 04-09-05 02:31

bah stau si ma uit ce pot uni sa abereze la nesfarsit alta discutie nu cred ca mai este decat asta ...iar in legatura cu masinile care nu au fost vazute la start budu_021 nu aveai cum sa le vezi tu vedetiva de treaba mai baieti si lasati comentariile ca nu e bine ,,ca in ultimul timp nu se mai vad multe masini la start din diferite motive si nu cred ca trebe sa va laudati cu care sunt si care nu ..e bine ca totusi sunt!!!!

Al3xius 04-09-05 11:29

si eu zic sa ramaneti cu discutia on topic pt. ca altfel sterg tot !

va rog mutati discutia la topicu ala tampit cu \"discutii diverse intre prieteni si dusmani\" care suna a maneaua lu gutza da` nu se mai pune....

Alex NOS 04-09-05 11:36

Au inceput sa apara \"racerii\" ca ciupercile dupa ploaie...Si vara asta au fost multe ploi...Participa la ilegale,rup locul,ce stiti voi..Sunt raceri adevarati...In spatele calculatroului toata lumea face si drege..mari raceri..ilegale...masini cu nos..multe...
Prea muli figuranti au inceput sa apara!

FLAu 04-09-05 13:24

Quote:

Au inceput sa apara \"racerii\" ca ciupercile dupa ploaie...Si vara asta au fost multe ploi...Participa la ilegale,rup locul,ce stiti voi..Sunt raceri adevarati...In spatele calculatroului toata lumea face si drege..mari raceri..ilegale...masini cu nos..multe...
Prea muli figuranti au inceput sa apara!
asta ziceam si io ca ar fi mai bine sa isi vada de alte treburi si sa nu mai scrie tot felul de ........se intelege ce vreau sa spun

Bubu_021 04-09-05 14:38

da nene... da' ar fi cazu ca unii sa isi vada totusi lungu nasului.

dj16xxs 04-09-05 14:59

deja ati inceput sa aberati!......ma rog e problema voastra!....mergeti la RANCA la V.T.M.?E VALABIL PENTRU TOATA LUMEA!....cei cu legalele si cu ilegalele!eu as vrea sa mergem de sambata......sa ne cazam la o vila marfa si ieftina si sa facem ceva gratare si.............................ATAT!

Al3xius 04-09-05 18:10

Ete un om destept ! Hai ca poate facem o coloana frumoasa pana acolo ! :wink:

Mondeo 04-09-05 22:51

merg shi io
sper sa fie gata mashina pana atunci
sper sa se mearga mai tare :D

Al3xius 04-09-05 23:36

Tu de colo.... :x mai are lumea si diesel power ! :P

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning