![]() |
Re: In amintirea mult iubitului nostru fratior, Cosmin-UNO
nu pot sa cred... in decurs de o luna 3 prieteni mi s-au dus...
Dumnezeul sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace !!! |
Ultima oara cand l-am vazut era cu cateva ore inainte sa se intample tragedia, nu imi vine sa cred nici acum ca a plecat dintre noi. Cand am vazut poza pe copac nu stiu parca devenise totu f ciudat. Cosmine ai grija de tine unde te-ai dus si sper sa iti fie mult mai bine acolo daca ai vrut sa pleci asa repede dintre noi. Dumnezeu sa te aiba in grija lui :-(.
|
RIP Cosmin...ne tachinam, ne intepam dar doar in gluma!la fel , pacat!
|
trist :no::no::no: odihneasca'se in pace!
|
in amintirea unui baiat frumos finut stilat,cu tot viitoru in fata...mi-a sarit in ajutor desi ne cunosteam de mai putin de 30 de minute...in seara aia am adormind barfindul numai de bine..nu puteai sa nu il respecti cand il auzeai...nu stiu imi navalesc in cap tot felul de imagini...doare ,un baiat de nota 10 +++
condoleante familiei... |
Condoleante familiei :( .....R.I.P Cosmin :(
|
pacat ... odihneasca-se in pace ...
|
pacat mare pacat R.I.P e urat ce se intampla si nimeni nu face nimic in legatura cu animalele care in loc sa fie inchise in locuri special amenajate hoinaresc pe strazi :(
|
nu l-am cunoscut pe cosmin dar stiu ff bine cum e sa pierzi pe cineva apropriat dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei :-(
|
De-abia m-am intors de la el. L-am cunoscut cand eram mai mici: el avea 11-12 ani si mi-l aminteam pe copilasul de atunci. Cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca ne-am mai intalnit o data acum 2-3 luni fara sa ne dam seama ca ne stim de cand eram mici... Deh... viata ne-a dus pe drumuri diferite si din intamplare am dat nas in nas dar nici unul nu si-a dat seama ca ne stim. Parintii lui ii stiu dinainte de-al avea, ti se rupea sufletul sa-i auzi strigand de durere si cum apropiatii lui plangeau in hohote. Nu am avut puterea sa intru in camera unde era: astfel de imagini ma urmaresc zile si nopti intregi... Daca voi putea voi mai veni o data diseara, alaturi de restul oamenilor din lumea asta a curselor.
Pacat de el. Avea 21 de ani si pe 21mai ar fi implinit 22: toata viata se desfasura in fata lui. Odihneasca-se in pace si Dumnezeu sa-l ierte |
Dumnezeu sa il ierte! Dumnezeu sa il odihneasca!
|
R. I. P. Nu l`am cunoscut dar oricum imi pare super rau cand cineva moare fara rost:( Dumnezeu sa`l odihneasca !
|
Dumnezeu sa-l ierte ! Condoleante familiei si apropiatilor! R.I.P
|
condoleante familiei.
|
Condoleate familiei si prietenilor apropiati :( nu am ce sa zic decat ca a fost un baiat de nota 10+, nu am apucat sa-l cunosc f bine dar cat l-am cunoscut nu am decat cuvinte de lauda despre el...
Dumnezeu sa-L odihneasca ! Pacat ca s-a dus asa devreme :( :( :( |
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning