![]() |
Re: Infiniti "Inferno" G35 Coupe
Sincer sa fiu e naspa ca au copiat aproape in totalitate spolerul fata de la Gtr !!!
|
Mai deci sa ne intelegem ,asta este un Nissan Skyline cum il cunosc europenii si Infiniti G35 Coupe cum il cunosc americanii si Nissanul cu care seamana in partea frontala este GT-R nu Skyline....sa ma corecteze cineva daca nu am dreptate...Despre masina in sine ce pot sa zic...foarte reuisita si foarte foarte joasa!!
|
cam slabut....si sincer sa fiu nu imi place k arata ca un gtr
|
parca ar fi loc de mai multi cai ;)
|
stock seamana cu 350z nicidecum cu skyline. e frumoasa si asa. cu bara cu tot si cu cai cu tot. nici nu-i trebe prea multi cai pentru ca omu e pasionat de tuning nu de putere. doar nu o faci asa si apoi te dai cu ea peste tot ca sa-ti scape si sa te zgarii apoi. :P daca voia sa se dea nu punea atatea p ea decat suspensi frane si cai cat se poate. nu stiu eu asa judec.
|
e superb, arata foarte bine, simplu si in acelasi timp agresiv... frumos..
|
Quote:
|
Quote:
Dak a mers vreodata cu o masina, si dak a mers mai mult k sigur a fost Dacie, ar trebui sa stie k cei 280 de cai inseamna vreo 4motoare de Dacie... Cat despre masina... nu sunt prea multe de spus, e destul de agreiva, si rosul ala combinat cu negrul de la grila ii da un aspect fioros:evil: |
copiata necopiata dupa o alta masina dar arata super astept sa o vedem pe strazile noastre
|
nu-mi plac bodykiturile care incearca sa faca masina sa semene cu alta, ex de aici cu gt-r, 300zx cu kitul lambo etc:rolleyes2
|
Quote:
|
fratilor infiniti este marca de lux a brandului NISSAN. nu este acelasi lucru. mai documentati-va si voi. Asa cum MyBach e marca a Mercedes Benz!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
arata foarte bine facut cu bun gust si tehnologie buna....dar nu ma impresioneaza motorizarea!
|
moama cate dezbateri pe tema acestei masini.
masina este infinity G35, a aparut inainte ca noul GT-R, sa fie inaintat ca prioect si acest GT-R imparte aceiasi platforma tehnica exceptand motorizarea cu G35 iar la kitul exterior sau folosit cateva piese de la GT-R. oricum mie imi plac ft mult rotile. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:11. |
- Copyright 2026 4Tuning