![]() |
Re: BMW 3.0L twin-turbo, Motorul Anului 2008
o gramada de premii a castigat motorul asta twin turbo. inseamna ca e rau tare:)
|
prea tare BmW rupe orice
|
Hegemonie BMW! Sincer ma asteptam sa domine ca in toti anii clasamentul.
|
bmw is the best
|
Quote:
Acum serios..si Mertz face masini bune.....dar nu se compara cu BMW,la motoare ,feeling,sportivitate.....daca imi aduc aminte bine....bmw in ultimii patru cinci ani a cam dominat clasamentul motoarelor impreuna cu grupul VAG....so...BMW RULLLZ |
Quote:
|
Chiar stau si ma intreb cum de motoarele de pe mercedes tin si cate 1mil de km...si totusi nu sunt cele mai bune...
|
raman la parerea mea ca topul a fost aranjat. intradevar nu prea-s motoare 1.4 la 170 cai de la mercedes dar sa fim seriosi . poate ca bmw face cele mai sportive motoare dar titlul nu se numeste " cel mai sport motor" ci " motorul anului 2008" deci ar trebuii sa conteze si fiabilitate si alte minuni nu doar performantele
NIMENI NICIODATA NU ma va convinge ca un motor bmw este mai fiabil ca unul mercedes. |
mda, era de asteptat ....nici nu ma mira sincer sa fiu!
|
Inca o data BMW a demonstrat ceea ce poate.....bavarezi nebuni!!
|
BMW-ul e cel mai TARE :X:X:X:
|
bravo celor de la bmw
|
Eu Spun k tot Mercedes e mai bun in toate...au si demonstrat cu E class -urile alea de mergeau in nustiu cate tari in doar cate-va zile... nu e buna lista dupa mine
|
Quote:
|
Cel mai performant motor al anului 2008: Porsche 3.6-litri Turbo (911 Turbo, 911 GT2) si cu asta am incheiat acest post....:love::love::love::love::love::love::love:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning