![]() |
Quote:
Care e aia ? Sufera de \" P#L@ SCULATA\" ... asha ca nu intreba de femei ca daca ajungi in Cta sa ai grija sa nu te agatze vreuna si sa nu mai ajungi la liniutze sau sa ajungi rupt de la jumatate de cat a supt fata maduva din tine ! :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
Sa te aude D-zeu si sa vina Je la curse cu 2 schimbatoare de viteze...
Sau rupt de oboseala dupa o noapte grea... :wink: :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th |
matracurci( FEMEI) gasesti o gramada. veniti voi aici. Si nu il bagatiu in seaa pe Spoof Ca asta e nebun cu avariile lui .Si asa am fost Anuntati ca ni se intinde o cursa de catre gabori.
|
Ce zici mah ??? Fi mai explicit... :wink:
|
o sa fie ,,revelion\" cred!
sa ma ajute Dzeu sa fac si eu masina pana de 1mai sa am si eu o sansa acolo cat de mica!:)) si apoi o rez noi!Pana la urma cred ca o sa facem pocnitori din masinile asteA! :twisted: Cat despre garda da-i in cacat cat dreak o sa ne alerge sau mai bine zis cati o sa ne prinda?:))))la asta sa se gandeasca!
URSule mergem sub deviza ,,CINe e prost ,e prins!\" din 30 masinii culmea!:))numai bine pana atunci!============Andy_SLC 8) :evil: |
Quote:
Ce shestake sa faca ma gaborii si cu ce ? Din moment ce nu se mai face nimik pe \" extremitatzi\" sau in \" Outro \" ce sa faca gheza ? Doar sa vina si sa noteze ca Laketzii numerele de la masini in P.T. atata tot .. si in rest ... cum spunea un bun prieten de al meu ... \" SUGUS - Bomboane Gumate Moi \" ... Iar ptr ei cingo din ala la metru ... dar potzi sa le dai si o rola de Banda Izolatoare Rosie ca o mesteca ! :peace: Asha ca in leg cu \"flagrantul\" pregatit de gheza stai calm ca nu se pregateste nimik de genul .. cine te-a anuntzat a facut shtol ... ca in P.T. nu au ce sa iti faca ... sincer ... Parca acum 6-7 luni le-a zbierat cineva ( sti tu cine ) in gura mare cand a comentat ghertzoiu prin portavoce sa ne cotim - \" Sugi P#l@ Maaaaaaaaaaaaaaa !!! \" asha ca Chill Out Ursule ! |
Intrebare de baraj: un Volvo Cross-Country 2,4T 200cp intra la categ Jeepuri sau la 200-250?Sa va vad aici!Nu prea are performante de masina de 200cp,0-100 in 8,6s,vit max 210 limit. electronic,dar totusi nici jeep nu e.Atunci unde intra?
Cat despre Constanta,I'm there!Unde se tin cursele?(Stiuceva despre Constanta,dar daca se poate explicati-mi cam pe unde vine de la intrarea principala,aia cu petromu pe unde intra bucurestenii spre centru) |
Nu stiu daca o sa fiu la Constata, pentru ca am avut accident :cry:
Mai multe detalii: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=1382 Trebuie sa astept o luna pentru piese. Dar e sansa, dar mica ... I really wanted to be there :evil: |
Quote:
Si la faza cu petromul ...deci ... asta e intrarea dinspre Cernavoda - Basarabi - Constantza ... de acolo ii dai bice inainte , treci de o intersectie cu linia de Tramvai si ii dai bice tot inainte pana cand vezi a 2-a intersectie cu tramvaiul ( asta e cam la 10km de la intrarea aia cu petromul ) ... acolo nu stai la semafor ( la a 2-a intersectie cu tramvai ) ci faci dreapta ... pe b-dul pe care merge tramvaiul ...si dupa 50m este un semafor ... dai inainte pana la urm semafor si acolo tramvaiul face dreapta ... tu ii dai tot inainte , pe acolo se iese din Cta , spre Agigea , Costinesti , Neptun .. Ai inteles ? |
nu... :) las` ca ne descurcam noi :)
|
merg si eu dak ma ia si pe mine cineva ... :oops:
|
iti dai seama ca tre` sa pui bani de benzina..
|
eu daca nu gasex masina cu care sa merg (cea ce e ffff posibil) merg cu trenu` iar de acolo sa vad acum pm... ajung acolo unde se tzin cursele... ca dupa 5 secunde de stat in gaara la const. sun fiu ploii , nu stiu deloc orashu ala ... ma descurc eu ! sper
|
Constanta sa fie prob!
daca este ca anu trecut nu se va face in Cta asa ca dc vei venii cu trenul o sa iei altul spre NEptun!:)))ca acolo sau tinut anul trecut,si Cta nu e asa de mare cum crezi u!:))pana atunci numai bine cyaa on COnstanta! :twisted:
|
aooleo.... cum o sa ma descurc eu sa va gasex... daca iau un taxi cat imi ia?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning