![]() |
Re: VOT- BEST EXHAUST UNDERGROUND Arad 2008
si mie imi place
|
Quote:
cu Dacia 1300 ai participat? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu zic sa incetati cu atitudinea asta de 2 lei si sa ganditi totusi despre ce este concursu. Nu ma atac eu ca am Logan ca sincer nu sunt curios de voturi, eu particip din placere si sincer imi place f mult cum suna masina mea si numai am nevoie de nimic altceva.Eu si data trecuta n`am apelat la nici un prieten sa ma voteze sau mai stiu ce usere sa imi fac sa ma votez si totusi am iesit pe 3. Eu zic ca toti care am participat am facuto din placere si nu de dragul de a castiga vreun premiu. ps: inteleg ca asa zisa "cutie de carton" ti`a dat fum dar inceteaza cu arogantele astea de bemevist ca e aiurea. |
Quote:
ce bemevist mah?;) ca am vazut ca a votat honda :lol::lol::lol: |
Quote:
mai bine nu se puneau filme si doar sunete ca asa sunt f multi care voteaza aspectul masinilor! f aiurea cu voturile astea |
am votat VW Corrado - Tristan pentru ca dupa parerea mea sa auzit cel mai bine
|
eu zic ca nu e sunetul masini ala ce se aude, parca mai era un filmulet pe youtube tot cu masina aia, si suna altcumva,(eu zic ca e cam fake) :D
https://www.youtube.com/watch?v=gTkZ40Ycdzw&NR=1 |
mie mi place cum suna loganu lu' evo ! daca erau voturi multiple votam si loganu si tigra si civicu si preludele verde si bmw-ul cu 4 tevi:) din pacate avem dreptul la un vot!
|
degeaba va agitati.. o sa castige tekin si dupa tristan, ce nu-i clar? ca si la best look, beton bmw, extra tuning.. sa nu mai vorbim!!! oricum e ultimul meu post pe threadul asta k vad k n-are rost! daca va mai fi l anul si dak o sa mai vin o sa vin cu numere de arad ca sa stiu k voi castiga! bye
|
Honda prelude(ARAD), japanese sound, I love it.
|
fullnoise afara de mine si bullet nu a votat nimeni din arad honda neagra! si au votat deja destui din arad . pur si simplu le place la oameni na..
|
Civic bineinteles inconfundabil sunet 8)
|
Eu le-am vazut pe toate si Honda Prelude Arad suna cel mai bine :tetter:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning