![]() |
Re: Decapotabila Toyota Prius
Quote:
|
Definitia pentru gay era un S-Klasse al unui om de afaceri, culoarea masinii find roz spre mov. Nu mai tin minte exact unde am vazut pozele :D
|
Quote:
Onn: Newport Convertible Engineering au vazut o oportunitate (se stie ca Prius este the thing to drive in America ca ....vor sa para "GREEN"....sa facem abstractie de faptul ca multi alaturi de nici(T)o.yota au un H3 sau un Ford 650 ca cel prezentat mai sus......) si vor sa profite de ea cat se poate....tugulani se vor gasii sa inghita galusca.... |
Ce Cielo prietene, ce postul cu Cielo ? De ce e un post cretin ? Pt ca am dat reply la postul ALTCUIVA dinaintea mea? Stiam ca asta inseamna forum, daca tu poti sa ma contrazici o sa ma abtin sa mai postez, dar cred ca tu ai o problema sau o frustrare ceva.
|
chiat urata:oops:
|
arata ca un.....
e urata rau.......... pacat ca e toyota si prius |
ce hidoasa e....
|
Quote:
|
zici ca-i vapor.
|
Hibridu o salveaza, in rest arata k naiba...
Zici k e barcaa:)) |
e urata rau de tot si din cate am citit, eu stiu ca nu se fabrica decapotabile cu 4 usi din motive de siguranta
|
Quote:
Dar hai sa fiu baiat bun si sa-ti expun problema cat mai.....simplist...poate asa vei reusii sa rationezi.... (1).Un anume posesor de cielo a fost neinspirat sa ceara un consult intr-o problema intalnita la masina sa ...moment in care a fost desigur taxat pentru postul aiurea dar si luat in zeflemea (sti tu ...faza cu service-ul)..nimic reprobabil pana aici...desii ai optat sa fii cam prea acid tinand cont ca mai toate thredurile sunt umplute cu posturi tampite (uite aici e vb de cretinismul sus mentionat...de care desigur suferi si tu cum mi-ai dovedit prin raspunsul pe care l-ai dat celor spuse de mine). (2).Dupa ce l-ai pus in banca lui ai facut greseala sa postezi asemenea......intr-o problema cu ...gay....(treaba ta)....dar oricum foarte offtopic....precum si postul curent este , dar ce sa-i faci....e necesar cand prostia se manifesta in cele mai neplacute forme ( TU )... (3).Cand am spus ca marea majoritate a posturilor sunt cretine nu ma refeream expres la tine ...desii....in fine....ci in genere la toate porcariile lipsite de importanta debitate cu atata patos de post-hunters....printre care si tu te numeri ...am observat ca sunt multe threaduri pe care le umpli doar sa vezi cum creste numarul posturilor la profil..... Si nu , nu sunt frustrat dar o problema chiar am....fatarnicia de care ai dat dovada cand l-ai taxat pe cel cu cielo cat si prostia expusa cu mandrie a multor useri pe toate thredurile -scuze de off - |
Nu am idee la ce te referi, nu stiu la ce posesor de Cielo te referi si ce vrei sa spui prin postul tau. Daca mi-ai citi posturile ai vedea ca nu sunt niste posturi stupide, menite sa creasca numarul de posturi, ci niste posturi pertinente menite sa exprime o parere. In al doilea rand, eu nu te-am jignit asa ca nu iti permit sa vorbesti tu despre "prostia care se manifesta in cele mai neplacute forme", referindu-te la mine. Asa ca pana in momentul in care nu vei putea sa formulezi un post care sa nu jigneasca pe nimeni, avand in vedere ca suntem pe un forum public, te rog sa te abtii de la commenturi din astea inutile, si sa mai verifici niste afirmatii pe care le faci, poate pe viitor nu se vor mai crea confuzii. Numai bine.
|
Quote:
Quote:
Esti foarte obtuz chiar daca ai incercat sa-mi arati ca poti raspunde intr-o maniera cat de cat civizata...Cat despre afirmatiile mele tendentioase....pai cu acest scop le-am facut.....sa-ti aduc la cunostinta ca esti numai bun de tras la raspundere.... Ca sunt inutile.....asta este partea a II -a ...Imi este destul de clar ca nu o sa deprinzi maniere doar prin cele 2 replici ale mele.... UNU Quote:
Quote:
TREI Quote:
PATRU .....e ala cu Cielo....sper ca acum ti-ai adus aminte de nu te declar dizabilitat mental...Sti ce opinie am despre el asa ca... CINCI Quote:
Deci....."prietene"....intr0un thread lipsit de substanta precum este acesta despre nereusita incercare de a decapota un Prius tu ai strans automat 5 posturi.....marea lor majoritate......CRETINE... Schimba placa ca asta e un forum bla bla bla.....ca tu erai ala ce la taxat pe fom_24 pentru off.....si in plus orice thread are regulile lui...pe care le ignori cu desavarsire precum fac si eu in acest moment ca sa-ti arat unde ai gresit....dar in fine.....tu traiesti din discutiile astea in contra prin simplu fapt ca mai faci niste posturi.... |
"Prietene", crezi ca pe mine ma ajuta cu ceva faptul ca am 100 posturi si nu 50? Nu ma ajuta cu nimic asta, nu imi da nici un beneficiu, asa ca nu imi mai baga placa aia cu "vreau sa cresc numarul de posturi". Da, mi-ai adus aminte despre persoana care avea Cielo, eu nu am facut altceva decat sa ii fac o recomandare ( fiind mai bine sa faca operatiunea la service decat singur ), si sa ii aduc aminte ca a postat unde nu trebuie. Legat de celelalte posturi, nu am sa comentez nimic, e dreptul meu sa postez, parereae ta daca sunt stupide sau nu posturile, fiecare din ele era un reply la un alt post, asa ca nu am postat doar de dragul de a imi creste numarul de posturi. Dar daca vrei sa fiu si eu asa "nashpa" cum vrei tu sa imi arati ca poti sa fii, pot sa te sfatuiesc sa mai inveti limba romana, avand in vedere ca :"ti"(ti minte) se scrie de fapt "tii", "sti"(sti ce opinie), se scrie de fapt "stii". Te sfatuiesc sa termini aici cu posturile "anti" adresate mie, pt ca nu postez aici pe forum pt a-mi gasi o persoana care sa imi poarte de grija si sa jigneasca, si sa imi aduca la cunostinta lucrurile pe care mi le aduci tu. Ar fi bine sa inchei, ca deja te intinzi cu offtopicul, si nu as vrea sa fac si eu la fel, dandu-ti raspunsuri la posturile tale mai mult sau mai putin pertinente. Numai bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning