![]() |
Re: Mercedes S Class by ART
Nu. :) A fost un post menit sa te faca pe tine sau alt cititor, sa zambiti. Daca vroiam sa fiu rautacios nu postam asa. Stai linistit.
|
cata calitate.... foarte tari finisajele.... combinatia de culori.. totul
|
culorile alese nu sunt extraordinare:roll:
in rest masina arata spectaculos... |
Mie nu imi place deloc.
|
a strikat-o cu ce 2 seturi de proiectoare si accent prea mult pus pe sportivitatea care nu o are iar faza cu frigiderul mi se pare penibil ...bmw seria 7 are asa ceva de foarte mult timp
|
nu m-am putut impaca niciodata cu moda mercedes cu 2 culori, mi se pare prea pimp...
in afara de asta e foarte bine realizata, si ca imagine generala, si ca finisaje, desigur |
Quote:
|
... vopseaua in 2 tonuri nu este pentru S Class si nu trebuie sa fii vreun geniu ca sa observi... ii da o "aroma" de taxi :-P...
|
Eu zic ca ii da o nota distincta si e frumoasa masina vopsita in aceste 2 culori.. si daca este ceva care o strica intr-o oarecare masura sunt cele 2 seturi de proiectoare, in rest cele 2 culori nu cred ca ne duc cu gandul la taxi pe nici unul din noi. Imi spun si eu parerea.. ;)
|
Quote:
ce masina ai? stii ce inseamna 200 cp, sau macar 140 cp fie ei si tdi?!?!?!? |
2 Attachment(s)
Mie imi place mai mult asta:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ei au avut-o ca imagine a marcii aproape, in anii 80 merturile in 2 culori erau super tari, sa stii :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning