![]() |
Re: Peugeot va construi modelul 308RC Z
Quote:
|
Quote:
|
... e frumoasa, da' mai degraba urata :)...
|
destul de estetic!
|
sunt curios sa vad pretul.. si la aspectul pe care`l are.. chiar mi se par slabe performantele ei..
dar poate ca vor pune si motoare mai mari pe ea.. |
Quote:
|
nu am condus prea multe peugeot-uri ...am condus ce am spus 407hdi si nu mi s-a parut sa aiba vreo valenta sportiva nimic..putoare...
nu ai cum sa imi schimbi parerea, am condus si nu mi-a placut punct |
Ce motorizare era? daca era 2.0 HDI mananci............BORS......dai cate 3000-4000.....si atunci o sa vezi.....in fineeee te creddddd doar am un 2.0 HDI si stiu cum ma distrez cu TDI-urile de 110 si 130....numai zic de dCI-urile alea obosite.....
Numai bine. |
si te mai distrezi si cu cdi-urile mercedesului nu ? ...eu zic sa revii cu picioarele pe pamant...
|
Quote:
|
Quote:
|
ia vezi un pic ca dci e cam aceeasi mancare de peste cu hdi..numa ca a vrut PSA sa ii zica altfel...cauta un pic sa vezi ca nu e mare diferenta..
|
Si asta de unde ai mai scos-o????? Da un link ceva..... sa te cred......ca asa afirm si eu ca dCI-ul e facut de Mercedes doar ca au schimbat numele din CDI in dCI.....naŽ oricine poate afirma ce vrea.....dar totusi sa vorbim chestii care au sens....
|
nu stiu exact pe ce topic am citit,dar 100% pe forum aici am citit cum explica cineva de ce hdi este acelasi lucru cu dci ,dar cu nume diferite...
deci are destul sens toata treaba,...si nu e ca cdi cu dci ;) |
HDI sunt motoare dezvoltate de PSA in colaborare cu Ford si Fiat: HDI, JTD, CDTi, CRDi, TiD...astea sunt toate cam aceeasi chestie, dar n-au absolut nicio legatura cu dci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning