![]() |
Re: Eros Show 2008
10 Attachment(s)
pun si eu cateva .. daca cineva este dispun sa faca schimb de poze sa imi lase un mesaj si se rezolva!
|
vali...trb poze cat de cat decente...dar lasa...nui nik:))
|
12 Attachment(s)
Si eu cu cateva poze din prima zi:
|
5 Attachment(s)
poze pt mai multe si mai indecente private me
:) |
15 Attachment(s)
part. II p.s. Ginger Devil rulezz :lol: |
VA ROG FRUMOS SA-MI TRIMITETI CINE ARE SAU FACE ROST FILMULETZ SAU POZE CU ALINA PLUGARU SI EU,PENTRU CINE A FOST DE 10 MAI SAMBATA LA SALA POLIVALENTA.ERAM CEL IN CHILOTI ALBI SI CU BURTA MARE;)).PLS,SUNT IN POZA 4 si 5
POSTATE DE " MKE ".NU AM ABSOLUT NICI O POZA,DE LA NIMENI.ASTEPT RASPUNS LA ID olyon112000.VA ROG FRUMOS.POT DOVEDII CA SUNT EU.BAFTA ALL!!! |
Norocosule...
|
Mke cele mai bune poze ai le vreau si eu daca se poate
sau cei care au poze si nu le pastreaza doar pentru ei pm me |
am fost si eu azi ..
intr-un motiv anume ... necunoscut mie .. :)) nu am luat aparatul .. in fine, am dat 15 lei si am intrat la un show privat cu magnifica si fantasmagorica :lol: alina plugaru .. n-ati pierdut nimic .. restu poate erau tari :D dar asta e .. cam nasolica :)) oricum,a fost caterinca .. :)) statea cracanata si intreba,hai cine se incumeta.. si a venit unu ... :)) si-a luat avant ( la cel mai propriu mod ) si s-a bagat la treaba (doar ca aia i-a dat mare toc in frunte,si nu l-a lasat) am ras din suflet :lol: a meritat ,a fost super haios :D mke a fost sef :D asteptam si restu pozelor |
Quote:
|
26 Attachment(s)
Hai sa-i fac concurentza lu MKE-u :). In prima poza il putetzi admira la lucru :)
|
Quote:
o sa mai urc eu cateva poze mai tarziu sau maine .. santos..,(poate urci si filmuletzu din tel..) omu a fost crima cum venea el lansat asa .. =)) si cu mosu ala de laga mine ... =)) ..e un event pe care il recomand mai ales pt caterincosi.. razi maxim si mai vezi si o fata bine .. :D f tare .. multumesc 4T. pt invitatii.. |
Re: Eros Show 2008 - INTERZIS MINORILOR
cine imi da si mie niste poze am fost acolo dar nu am avut camera la mine :( pm
|
10 Attachment(s)
cine mai vrea poze sa ma contacteze pe mess!@
|
2 Attachment(s)
2 de la mine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |