Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Sa ramai in continuare prieten/a bun/a cu fosta/ul ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/76203-ramai-continuare-prieten-bun-fosta.html)

ionut_cluj 19-06-08 01:00

Re: Sa ramai in continuare prieten/a bun/a cu fosta/ul ?

Parerea mea: ramai la "buna ziua", nu iti face viata in jurul ei de dragul de "ce-a fost odata", o sa ajungi sa te zbati intr-o mocirla din care cu greu vei iesi. E greu sa-ti faci o alta prietena, pentru ca nu ai timp de asa ceva. Eu intr-o situatie de-asta as evita persoana respectiva cateva luni, pana imi trece de tot, dar prieten la catarama n-as putea fi niciodata cu o fosta.

vacaroz 20-06-08 10:20

sa ramai la buna ziua e o realizare pt me. de obicei nu prea mai am treaba cu fostele...cred ca din cauza ca sunt mai impulsiv... si cand ne dam bunaziua e de ochii lumii. (asta la relatiile care merita mentionate) acum ar mai fi o problema... "buni prieteni" adica ...buni, foaarte buni da foarte foarte buni...atat de buni incat se ajunge la intimi, poi... am patito si eu si la randul meu sunt si eu in "relatii" exceptionale cu .... de asta ma feresc, daca aud vreodata pe vreuna ca a ramas buna prietena cu fostul iau foc, nah, ma stiu pe mine sau la fel de bien mai exista varianta "celui mai bun prieten" care in 95% din cazuri se stie si rezultatul....

11KPO 03-11-08 06:19

e greu de raspuns la intrebarea asta dar...... cred ca nu se mai poate ramane prieten cu fosta....... o zi buna

Psycho 03-11-08 08:11

Quote:

Originally Posted by CristianD (Post 1547858)
nu poti sa ramai amic cu o tipa caruia i-ai tras-o. de ce? pt ca tot timpu o sa mai vrei sa io tragi si tot timpul o sa te suspecteze actuala. plus ca nici tie nu iti convine cand o vezi pe fosta cu altul. si atunci ramane doar "small talk".
parerea mea

aici ai dreptate

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1562577)
Mai prietene sti cum e aia ca ceea ce nu poti avea ravnesti cel mai mult nu.. ? :) Iar tu cand i-ai zis ca te-ai despartit de actuala pentru EA, toata atractia pe care a simtit-o atunci cand te vedea indisponibil .. bam ram.. s-a dus :).

depinde de ele .. la unele se duce la unele revine ..

Eu as fi tachinat-o. sa o roada cat mai tare. Si cand o rodea mai tare.. ii dadeai ceva semn ca inca mai ti la ea.. ceva sa o inmoaie.. sa credea ca vai, iara il am cum vreau eu, si pe cand sa se aseze bine pe ideea ca iara e in control, bang!!! iara o lovesti cu miserupeala si cu pupat pe actuala si ma rog.. orice ce o roade.. dar, toata treaba asta trebuie facuta nu intr-un fel ca aha, ai venit, lasa ca iti arat eu.. ci pac pac .. aa, erai si tu aici.. ah, sa continuam. I think u get the point >:)

Si daca ii faci putin treburile astea, dar trebuie sa sti limita, ca daca o tot ti asa va fi ea atrasa cat va fi da dupa un timp deja se va simti ofensata si pac.. iara nu e bine. :)ideea e sa gasesti punctul acela cand o roade cel mai tare, si atunci pac pac, pe ea.. nu ca "cred ca ar trebui sa ... ", nimic femeie, o prinzi de par o arunci o tragi o smulgi o .. aa.. stai ca am gresit filmul :)). Ideea e ca atunci cand simti tu, si cand e momentul, daca vrei o iei si .. u rock here world sa zicem asa :)). Chiar daca ea va zice nunu, nu , nu acuma ca ai prietena... ah, nu, nu ca abea m-am tuns.. ah nu ca nuj ce inventeaza ea. Daca vezi ca numai cu vorbe te respinge e foarte bine. Ea trebuie sa te respinga, ca deh daca nu e curva.. dar asa daca te respinge cu vorba, ea e absolvita de orice vina... "dar vai eu am incercat.. dar m-a fortat si .. vai asa bine a fost 8->" Si problema e rezolvata.

Toata ideea e ca, tu ii acorzi pea multa atentie.. si asta o face sa se simta puternica si in control.. si cauta o provocare. Sincer, tinand cont de momentul de fata cred ca ar fi greu sa o ai ca prietena stabila... dar nu imposibil :)

Hai bafta ;)

le place sa profite .. sa stie ca detin puterea .. bla bla bla ... ca sunt femei .. ne santajeaza moral .. pentru ca altfel nu au cum

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1562798)
daca m-as desparti de actuala probabil am ramane prieteni...problema ca daca o vad cu altu o sa ma enervez si ori mananca ala bataie ori mi-o iau io ....

aceeasi problema o am si eu ...

a fost singura femeie din viata mea pana acum am fost o gramada de vreme si cred .. am zis cred ca m-ar durea sa o vad cu altu ... sa stiu ca o atinge altcineva o saruta altcineva ... dar imi trece la un momentdat si daca va ajunge o carpa ( desii nu-mi doresc ) voi stii in ce pericol eram ... dar e fata despteapta .. oricum imi pare rau dar eu nu pot ramane prieten cu fosta .. nu fostele ... ca pana acum de la 14 ani la 24 am fost numai cu ea ;)

parera mea e sa nu ramaneti prieteni buni ... doar la stadiul de buna si atat ... sa nu va intereseze daca e cu cineva ca va va fii voua greu ... atat ....

plus ca nu poti fii prieten cu cineva pentru care simti ceva .. indiferent ca e atractie dragose etc ...

nu am experienta in d-astea dar eu asa sunt ...

All times are GMT +2. The time now is 21:02.

- Copyright 2026 4Tuning