Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   BMW cabrio (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/7601-bmw-cabrio.html)

Alecsinho 10-01-07 11:28

Re: BMW cabrio

[QUOTE=alexzander407;685130]interioru ar fi chiar dragut daca nu ar avea atat galben !!! pacat de bani investiti in ea putea sa faca ceva mult mai frumos cu bani astea .... mersi pentru poze[/QU

ce zise pitic si tu rpd...:lol: :lol: io care ma uit zilnic pe 4tuning nu este topic sa nu vad acolo alexzander dar chiar te pricepi ma... bv si bafta spune la baieti cum sta treaba cu masinile :rolleyes2 :rolleyes2 si baieti ascultati de el ca nu va "minte" ;)

cosmin92 16-01-07 22:26

kitch naspa ce naiba ala e bmw??:))=))naspa rau:D

cosmin92 16-01-07 22:26

daca era dacie iesea mai bine :)) cel mai urat bmw care lam vazut..sincer aqum:(

cosmin92 16-01-07 22:27

aaaa aqum am vazut numarul ma scuzatzi=))))

bogdan_3.25ix 16-01-07 23:23

La exterior e naspha rau !!!kitch,kitch,kitch!!! Dar motoru???

JUST-DO-IT 17-01-07 02:11

am votat frumoasa,pt munca si banii depusi......fata e naspa sorry......spatele e dragut si daca nu era ata de galben era si mai fain....

mmneg 17-01-07 19:20

am incercat omul sa faca ceva special dar nu prea a iesit:
-grila eleganta fata dublata de policarbonatul ala transparent cu suruburi de pe capota.
-luftul capotei in fata. la cata bani s-au bagat se putea mai bine. la capota bagi degetul dar la bara nu bagi unghia. parca astea vin uniforme la o masina
-linia capotei de sub parbriz nu are nici o legatura cu linia parbrizului.
-nu i-a ajuns grila fata, a mai tras niste grila in capota PATRATOASE ca de , alea din masca erau rotunjite.
-designul capotei se termina la parbriz, nu face tot unitar cu toata masina.
-"actibildul" de pe parbriz vine tzais ... in vitan. ca de, e retro su trebuie sa ii punem ceva mai modern.
-daca te bagi la un proiect unicat, alege niste jante cum trebuie. in cazul asta 2 numere mai mari (sa aibe proportie cu fata) si cu buza neaparat. bmw-ul arata cel mai bine cu jante cu buza. ingusta pe fata si lata pe spate.
-mai zic?

votez kitch

Sarris 17-01-07 19:30

Sa-ti spun sincer respect pentru munca si ideea cu motorul care se vede prin capota, dar e kitch rau asa ceva nu se face unui BMW, putin respect pentru marca si bani aruncati pe fereastra. Cred ca banii care au fost cheltuiti pe ea, se putea face un proiect mult mai fain.Scuze, dar stii cum e gusturile nu se discuta.

speed line 17-01-07 19:49

kitch acuma depinde si de gusturi

MARI_NSL 19-01-07 23:31

urtaaaaa in fata , spatele mai merge dar in fata aiure rau.la nimerit pe kitch:))))

gelu_r 30-01-07 13:30

mie imi place mult spatele si interioru...jantele lateralu si fatza sunt aiurea..cel putin fatza nu merge cu lateralu..lateralu e plin de linii drepte si fatza e rotunjita..si nici culoarea nu e prea buna pt ea..

venom_sb 09-03-08 14:37

Pacat de masina ca dupa parerea mea e cea mai tare masina a tuturor timpurilor, sio cam batut joc de ea.:cry:

alin2cute 11-04-08 03:21

Sunt fan BMW dar asta chiar nu imi place.nu pot sa zic ca este kitch ca este lucratura de calitate dar gusturile au cam stricat.

SV25MBN 15-04-08 04:46

Nu conteaza daca e lucratura de calitate, poti sa faci o masina sa fie kitsch chiar daca e bine construita dpdv calitativ.
Ar fi aratat mai bine spatele daca avea doua evacuari.. oricum, per total.. e urata tare..

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning