![]() |
bara de spate am facut-o eu!!! cat costa nu stiu pentru ca nu m-am interesat sa aflu!!!
|
ok!mc oricum
|
A fost cel mai tare Oltcit da pacat ca s-a vandut si cred ca o sa se aleaga prafu' de el. Oricum asteptam urmatoarea creatie DJ 16 XXS stim noi care va fii... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Daca o sa se aleaga praful de el mai vedem... avand in vedere ce vreau sa pun pe el (evacuari, sound, etc.)
|
Re:
Quote:
Cu respekt !!! |
Re:
Quote:
|
Merci XXS ule si sper sa ma ajuti in continuare cu ideile si experienta ta.
|
Re:
Quote:
sa ai grija de el :wink: |
a meritat toti banii :wink:
|
1 Attachment(s)
iata dovada ca masina nu mai e a mea....dar tot ca XXS exista!!!
|
Re:
Quote:
noul proprietar a schimbat decat prefixul in loc de DJ este CL XXS-ul va ramane :wink: felicitari proprietarului |
Am probleme cu garajul dar sper sa rezolv problema... (bani cheltuiti in plus).Deci in iarna asta vreau sa ii refac motorul, sa termin evacuarile si daca or sa mai ramana ceva bani o parte din sonorizare. In primavara sper sa ii pun turbina si intercoolerul.
|
Pai atunci imi cer scuze ca am vorbit fara sa stiu detalii despre noul proprietar sau planurile lui cu masina. Bafta multa in continuare si tinene si pe noi la curent cu evolutia masinii.Inca odata imi cer scuze
|
Reushita ....e o transformare totushi de la oltcitul de serie care e o mashina kiar urata
|
Re: Oltcit DJ
Super adevarata! cu cat s-a vandut?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning