![]() |
Re: Fiat Punto [1.2 16v] Novitech
Angel eyes??? Xenoane??? Undercar neons???
|
2 Attachment(s)
Uite ca am reusit sa pun pozele ! :lol:
Sper sa va placa :) Maine ma duc sa o transcriu ... sa ii pun nr personalizat ? sau nu ... astept si ceva sugestii ... Tot maine mai trebe sa ii schimb si o pozitie spate stanga ... :) Ce parere aveti de ''update'' ? :lol: Numai bine ! |
He He He, ce tare :))
|
Quote:
|
frumos puntachele erros,arata mult mai bine acum decat la inceput cu toate maruntisurile alea pe ea.cum ai facut "fiat-ul" acela,o poza pe noapte ar fi perfecta :D.numai bine si bafta la tuning
|
Cum ai facut??? Ai desfacut acolo stopul...si iai pus in fata un plastic negru...decupat cu fiat, nu? sau o folie cumva :D
|
Quote:
|
iti dau eu solutie daca nu reusesti sa scoti emblemele.... FA-LE NEGRE !
dar eu iti garantez ca se pot scoate fara probleme. apoi iei diluant si acetona si se rezolva orice. dar ai grija cu acetona ca poa sa atace vopseaua daca abuzezi. cat despre airbag, stai linistit ca iti sare si cu ala acolo. locul de unde se rupe volanul este exact unde e scris fiat. se si vad urmele pe unde e taiat din fabrica pt a se putea rupe usor, asa ca nu iti fa probleme. |
Quote:
|
Uite ca azi mi-am luat si un difuzor pt. bass ... ca wooferu ala rotund am reusit sa il ard :) ..
Difuzoru ii creat de firma BM ... sincer nu stiu prea multe despre firma asta da mno ... Detalii : - 12'' - dublu bobinat ( 2 x 50 oz ) - maximum power 600 w - normal power 400 w - frequency 30 - 3000 hz - sensitivity 90 db - 4 + 4 ohm Sper sa fie bun de ceva :D , in weekend o sa ii fac ceva cutie ... ma mai gandesc la design . Si tot azi mi-am vopsit grilajul ala verde in negru ... poze maine ... ca nu am aparatul la mine . |
cu toata stima , dar novitec nici pe departe ......am citit si eu de la prima pagina , despre poze nu zic nimic ....parerea mea e sa o aduci la lumina asa cum a fost de fabrica dupa care sa vezi pozele cu masinile noastre si sa incerci sa tunezi ceva la ea :)
|
Nu am stiut ca si nemtii au taranii lor..cand am vazut primele poze ma dureau ochii.
E bine ca nu continui tu munca nemtzalaului si din contra o distrugi. Spune mi te rog de unde ai 90CP, daca sunt facute si ce modificari la motor |
ai o masina foarte frumoasa si cu mult potential de tuning , bine ca o usurez de toate inutilitatile acelea :) , imi place chestia cu F I A T la luneta :D , sa o stapanesti sanatos si fara probleme :)
|
Hm ... pentru toti cei care nu cred , voi face o poza la dosarul cu si despre tuning la masina mea ... care este in germana ... si pe unde predomina numele firmei cu semnatura ...
Deasemenea ... puteti da search pe google ... sa scrieti ''novitech punto'' sa va convingeti ca nemtii tuneaza fiat-uri ... Antonio74 ... nu inteleg de ce ai zis sa o aduc cum a fost din fabrica ... :| ... Am suspensii sport, jenti pe 16 oz, sistem audio beton ... plus faptul ca e neagra ... si nu ... curcubeu .... in fine . ''dupa care sa vezi pozele cu masinile noastre si sa incerci sa tunezi ceva la ea'' ... nu stiu ce te face sa crezi ca ale voastre sunt mai originale ... in fine ... Cat despre stimatul domnul Zair ... am sa ii ignor comentul lui ... in schimb ... am doua sfaturi : -daca te dureau ochii trebuia sa dai close ... si sa nu citesti -altadata incearca sa dai sfaturi ... nu sa critici ... ( nu dai dovada de colegialitate ) Ce sa mai zic ... Romania ... tudu tudu tudu |
Mah...da se stie ca NOVITEC tuneaza Fiaturi, Alfa Romeo, Lancia si ink o mark parca...oricum frate, tu tineo pe a ta!!! Ca o tii bine!!! Si tu stii mai bine ce tuning ai pe masina, tu stii mai bine ce ai pe ea...lasai pe altii sa dea din gura...si fie vb intre noi...am vazut si eu "masinile noastre" si nu mi se par mai reusite decat ale celor pasionati de aceasta marca si aceste masini...si cu asta am spus totul...
@Antonio: ASTA e fiat de la NOVITEC 100%!!!! Intra pe www.fiatforum.com la puntouri si ai sa vezi MASINI care arata EXACT, DA EXACT EXACT LA FEL CA ASTA!!! Si cu aceleasi specificatii si tot!!! Valabil pentru toti :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning