![]() |
Re: Katana
Da....inseamna ca acestea au fost raspunsurile care mi leati dat si voi ....mam mai gandit la ceva....as putea face cumva cu niste conducte care sa bage aer cu japca in carburator? miar fi de folos?
|
si acum alta intrebare de baza....stie cineva pe cineva care vinde vreo dacie cu moru bun si tablaria mai varza?
|
Quote:
Quote:
ps. eu zic sa nu de grabesti , mai intai fa rost de niste bani , dupa aia iei masina , si cati bani iti mai raman , ii faci ce te duce capu , tie sa-ti placa :D |
Da ai dreptate...cam asta vroiam sa fac si eu...
Hai sa fac o propunere pentru club...am pe cineva care personalizeaza tricouri, face stikere palasolare color si multe altele ce ziceti facem si noi niste tricouri ca sa le purtam la intalniri si sa ne diferientem mai bn de cei din alte cluburi...ce spuneti de ideea asta? Iar la palasolarele color se poate face pe orice fundal sau orice idee...si la stikerele de pe spate la fel...si nu sunt chiar foarte scumpe.... |
Quote:
|
Quote:
|
La ce ora e intrunirea vineri?
|
Quote:
nu stiu inca ziua si ora , in mare vineri la 20:00 , insa nu e nimic sigur ! cand am sa fiu sigur de data si ora am sa postez pe forum si mess! :) |
Quote:
|
Quote:
|
tu iar mint :D din pacate nu am mess acuma :( bp ii dau foc la pc hahahahahhahahahha
|
da stiu pod , nici mie nu-mi merge mess'ul , plm nu stiu ce are ! :|
ps. vezi ca ti-am intrat eu pe user , nu'i nici un hacker pe forum :lol: |
da tu vrei sati fur usile la masina zi :D ca acuma vin waaaaa da chiar vreau net ca vad dungulite :) daca nam net :D da e bun ca merge doar 4 tuning :D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:37. |
- Copyright 2026 4Tuning