![]() |
Re: Un TICO alb
am si io un tico si vreau ajutor.recomandatimi si mie un service bun in craiova.pt tunning exterior unde trebuie sa ma duc.astept raspunsuri .ms
|
Din pacate sunt din Vrancea si nu te pot ajuta.
|
crezi ca pot gasi piulite pentru jenti aliaj ?si unde ?
|
Gasesti la orice magazin auto , presupun !
Ce ai mai facut ma nebunule la masina ? La TICO ! |
1 Attachment(s)
Am facut proba la scaune si spre fericirea mea imi incap la limita, maine ma duc sa-mi cumpar teava rectangulara pentru adaosuri la sine si saptamana viitoare sa dau o fuga la un strungar sa-mi fac o bucsa pentru a pune noul volan.:-P
|
Ce volan ai acolo?
|
unu cu buton galben :)))))
|
Asta am vazut si eu :)) si cred ca este un volan de la MOMO...cu buton galben :)) de care vreau si eu sa imi iau :D D'asta intreb...
|
sau raid :)
|
Volanul este Luisi Falcon 310 ,claxonul era cojit si am scos eu la imprimanta un nou colant galben cu Luisi. Volanul l-am cumparat de la un baiat din Sacele.
|
Scapa de tips'u ala, numerele le poti prinde foarte simplu cu 2 suruburi DISCRETE (eu asa am procedat,nici eu nu suport plasticele :oops:) iar pentru bord .... da-l jos, matuieste-l putin, dal cu FILLER sa acopeze rugozitatile si finiseaza-l. Ai 2 variante : 1- fie cu plastofix - apoi vopsea, 2- filler + smirglu - apoi vopsea. Asta daca vrei sa iasa Ok . Sucees !
ps: jante ceva ? :twisted: da-mi un add si te rezolv |
5 Attachment(s)
De tips am scapat fara sa vreau ,dar nici ca o sa-i mai pun. Poze noi cu scaunele puse la locul lor:-P si cu noile stergatoare.:oops: e cam murdar
|
Sorin, cum is scaunele la condus??? Si eu ma gandesc sa imi pun scaune scoica...si mii ca sunt incomode...si ma gandesc la ceva reglabil...:-?? astept o parere proprie. + De unde ai cumparat scaunele alea??? mai au??? is ieftine?
|
Cum ai scapat de tips ? Il mai ai ? Daca da lasa-mi msg pe mess ca il vreau eu ...
|
Probabil nu la prins bine si ia sarit :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning