![]() |
De ce nu ganditi in felul urmator : Golful face max 4000 de euro :lol:
BMW-ul face 15000 de euro 8) 15000-4000=11000 de euro de tuning => k daca isi lua C&O un Golf k al lui charlie sau mai nou ... baga 11000 de euro in el ...... :twisted: Dar sa excludem cat a bagat C&O in BMW sa il aduca in starea in care este .. :D |
Re:
Quote:
|
Wa tu tot nu intelegi k mashina ta face nu face nici 4000 aici .... nu o poti inmatricula ..... cine o cumpara sa se plimbe cateva luni ..
|
Re:
Quote:
|
Shi de ce nu iesi cu mashina prin oras ..... sa te vedem shi noi ... dak tot te lauzi ..... ieshi cu mashina ta de \"8000\" de euro la o faleza .... Asta in cazul in care masina e a ta ....
|
E bolnav omul.. Tre` sa`l credem.. :lol:
|
Nu ai ce cere de la asa ceva .... sunt satul pana peste cap de bagatori de ajtia in seama......
|
Sincer, mi-e greata.. as vrea sa pot sa`i dau ignore..
|
Tare as vrea sai vad VR6-le lu Charlie la cursa pe 18 .......dar cred k masina e prea \"faina\" sa participe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......
|
Man.. eu sunt satul de toti taranii care pleaca sa`si rupa spatele in alte tari si cand vin aici se cred mare macho.. i`m sick of them..
|
Revin si aici. Gata cu discutia. Fiecare are parerea lui. Daca el considera ca a lui este cea mai tare masina din lume asta este. oricum nu o sa ii schimbam parerea.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
[size=18]Am spus gata. Daca cineva are o parere si o poate si detalia cu date tehnice si la obiect poate sa o puna. Daca nu poate considear postul sters din momentul in care l-a pus.
Nu vreau sa ma mai repet. Nu este un topic pentru cearta, este un topic in care fiecare isi spune parerea si atat. Fara jigniri la adresa nimanui.[/size] |
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning