![]() |
mah : cum sa-ti spun altfel :
taica-miu e electrician auto la un service la care andrei venea inainte sa aibe subaruul cu un cielo pe care incerca sa il modifice...cu timpul a luat masina asta si le-a povestit tuturor angajatilor de acolo cum a obtinut masina... later edit : taica-miu nu a mai vb de prin luna octombrie a anului trecut cu el deci e posibil sa mai fi facut modificari...da' in mare parte cam asta a facut la subarel :D |
Quote:
|
Permiteti? Orice Subaru STI adica SUBARU TECHNICA INTERNATIONAL are alt drum la fabrica se face separat, pleaca o coaja de la fabrica Subaru peste drum este STI unde masina se echipeaza cu tot ce tine de cutie, motor, treb de rulare, frane... Vine fara abtibilde de genul celor lui Andrei. Andrei are abtibilde originale de la o firma specializata in producerea de autocolante din strainatate, insa nu pot fi made in Subaru sau STI. |
permitem sebastiane... :D
uite cu ocazia asta ca m-am facut de bacanie din cauza retardului de taica-miu... |
nu credeti ca sunteti cam mult offtopic?
aici e vorba despre alta masina |
4 Attachment(s)
Uitasem de topicul asta, dar acum ca am dat de el sa mai pum cateva poze mai actuale cu masina
|
Modificarile pe care le-am mai facut intre timp: galerii de evacuare HKS, filtru de aer conic AEM + tubulatura, un nou ambreaj sport AP Racing, blow-off APS, suporti de motor si de cutie sport, instalatie xenon, neoanu sub masina Street Glow, spoiler fata-spate Chrrgespeed (pragurile trebuie sa vina), instalatie audio formata din doua incinte de bass JBL GTO 1202 de 1200 W in cate da un amplificator Magnat si difuzoare de medii si inalte tot JBL in care da un amplificator Kicker si cam atat imi aduc aminte acum.
In viitorul foarte apropiat va urma un kit de distributie sport, un boost controler si niste ceasuri de bord complementare. PS: am schimbat si stikerele :lol: |
1 Attachment(s)
si o poza cu portbagajul
|
nu-mi place evacuarea aia pe mijloc :roll:
in rest arata foarte frumos. care mai e garda ta la sol ? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
PS: CeReS - despre balauru' in toba de esapament nu zici nimic (telefonu' meu sigur nu-l va uita curand :lol:) ? |
Asta nu e bodykitul ce a fost pe masina lui Staici :?:
Ca la un moment dat umbla numai cu pragurile alea puse, si de curand le-a dat jos, probabil sa ti le dea tie... |
nu vreau sa par rautacios dar fusta spate pur si simplu e hidoasa :shock:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
mai e si ala pe lista Sc0OTeR, raspunsul este: nu |
| All times are GMT +2. The time now is 05:08. |
- Copyright 2026 4Tuning