Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Noua taxa auto a trecut de Guvern (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/75578-taxa-auto-trecut-guvern.html)

Claudiu.aka.Clappy 23-04-08 20:53

Re: Noua taxa auto a trecut de Guvern

Nu imi vine sa cred ce guvern incapabil avem..!! numai zic nimic....cred ca se intelege de la sine !!!!!! O TARA DE TOT CACAO !!

sebaaa 23-04-08 21:22

ideea e urmatoarea.. cica o masian non euro/ euro 1 /euro 2 nu va mai putea fi folosita asa de mult ca o masina noua sau aproape noua, si deci nu va apuca sa mai polueze asa de mult timp
una noua va polua cel putin 10 ani , pe cand una de 15 ani va avea mult mai putini ani de trait

apache 23-04-08 21:24

Quote:

Originally Posted by sebaaa (Post 1499487)
ideea e urmatoarea.. cica o masian non euro/ euro 1 /euro 2 nu va mai putea fi folosita asa de mult ca o masina noua sau aproape noua, si deci nu va apuca sa mai polueze asa de mult timp
una noua va polua cel putin 10 ani , pe cand una de 15 ani va avea mult mai putini ani de trait

da si aici intervine legea care dupa un timp nu te mai lasa sa circuli cu masini fara o anumita clasa de poluare euro 1 ,2,3 ...deci e corecta treaba..cel putin din punctul asta de vedere

ionut_cluj 23-04-08 21:37

urmariti site-ul www.mfinante.ro pentru actualizarea calculatorului taxei. Fiti atenti: din moment ce taxa se calculeaza luand in considerare emisiile de noxe, daca vreti sa va aduceti masini de afara sunati si intrebati vanzatorul despre emisii!!! acestea se pot afla din testul de poluare al masinii. In plus: alte calculatoare (automobiletv, autobizz, autovit, promotor) sunt PUR INFORMATIVE. Pana nu apare un calculator oficial pe site-ul ministerului de finante, nu bagati mana in foc vis-a-vis de veridicitatea informatiilor primite pe celelalte calculatoare.

Undying_Renault 23-04-08 23:35

Nu stiu daca totusi e o treaba asa de buna... adica.. sigur o sa se aduca o gramada de non-euro, euro1 ,euro 2... da unde gasesti service+piese specializat... adica... spre exemplu imi aduc un volvo 850 sau un bmw seria 3 e36... insa... de unde piese... garantie la service... ma rog... asa cred eu cel putin...

ionut_cluj 23-04-08 23:45

pai vezi. Tot mai bine tinzi spre o masina mai noua. deci taxa asta n-a modificat nimic, ba mai mult, e si mai nasoala pentru romanul de rand. Multumim, tovarase Tariceanu!

VWluci 24-04-08 11:53

cum ii duce si pe astia capu, costa mai mult la astea noi si mai putin la astea vechi :| doamneeee

Fixius 24-04-08 14:16

eu unu l-asi impusca pe tariceanu, cum dracu sa fie mai efitne taxa la masinile vechi, in loc sa ajute romanu sa aduca masini noi....

liwiu_evo 25-04-08 20:15

e abuziva taxa! cum europenii vor sa interzica accesul masinilor non-euro in capitale(sau centrele oraselor ca nu mai tin exact minte) astia ai nostri vor sa nu mai acorde rar-ul masinilor non-euro din 2011. prind si ei un rahat si-l mananca toti! acum cu taxa, ne luam masini de la bulgari. cand s-o pune taxa pe oxigenul condumat de oameni prin procesul de respiratie ne luam pungi de plastic. iar cand ne-o pune taxa pe sex, ne taiem toti co**ele si i le ducem lu tariceanu si lu vosganian sa le numere!

liwiu_evo 25-04-08 20:17

Quote:

Originally Posted by sebaaa (Post 1499487)

masina lu tata are 15 ani si merge perfect. daca nu apare vreo problema grava(ceea ce e greu de crezut ca e nemtoaica) mai merge 10 ani:)) si se p**e pe tariceanu si taxa lui!

apache 25-04-08 21:56

Quote:

Originally Posted by liwiu_evo (Post 1502860)
masina lu tata are 15 ani si merge perfect. daca nu apare vreo problema grava(ceea ce e greu de crezut ca e nemtoaica) mai merge 10 ani:)) si se p**e pe tariceanu si taxa lui!

extrem de inteligent..mai ales ultima fraza...
te sfatuiesc sa mai intrii pe forum dupa ce vei avea actul ala numit permis de conducere

ulyse 03-05-08 11:22

nush ce sa mai zic romanii acum vor masini din ce in ce mai noi asa ca...... mainile vechi au taxa mai mica ca oricum le achizitioneaza un nr foarte mic de oameni
taxa oricum e mare

ulyse 03-05-08 11:24

orice partid declara ca diminueaza taxa eu il votez

Mustang 03-05-08 11:34

Orice partid care declara ca diminueaza taxa sau o elimina mananca de unde dejecteaza.
Doar suntem in an electoral, nu ?

Am spus-o si o repet:
Se incurajeaza cumpararea masinilor non-euro, pentru ca se plateste si acolo o taxa de inmatriculare de nu stiu cati euro. In 2011, masinile non-euro vor fi retrase dupa piata, implicit posesorul de non-euro ramane fara automobil si va trebui sa isi cumpere alta masina => achita o noua taxa de inmatriculare.

Taxa pt non euro + taxa masinii noi (sa zicem euro 2) => taxa de inmatriculare pt o masina euro 3. :lol:
Voila, metoda de gandire a statului roman. :)

Nu mai puteam edita:

Cine vrea sa ii faca urari de bine lui nenea Tariceanu: [email protected]

apache 03-05-08 11:49

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1512154)
Nu mai puteam edita:

Cine vrea sa ii faca urari de bine lui nenea Tariceanu: [email protected]

:lol::lol::lol::lol: ce am mai ras...hai mai chiar asa am ajuns?

cred ca are filtru la mail pentru anumite cuvinte cheie..daca intelegi ce vreau sa spun

All times are GMT +2. The time now is 01:04.

- Copyright 2026 4Tuning