![]() |
Quote:
asa...corrado :oops: nu m-am prins sorry :wink: |
lasa nu ii nimic... shi yo am ami facut greshel d-astea...
gratzian, ce se mai aude de tricouri? :D |
eu lucrez in continuare, sa stiti
tresa fie gata repede si variantele sa vi le arat oricum, fac 100 buc, cu 4 sigle cel putin, 4-5 culori... lucrare complexa... care ajunge la max 250.000 estimez eu, daca mai suporta cineva costurile..... am niste contacte oricum misto, calitate clara |
gratzian...
ce marimi o sa fie tricourile? |
Ce tre sa fac k sa intru si eu in posesia unui trikou?
|
ar trebui mai multe...
gratzian:
pai la 250.000 daca iese misto tricoul nu e mult de loc, chiar rezonabil, insa o sa fie cererea mai mare,100 e putzin... cred, sau ca sa nu se faca degeba, pe comanda ferma, asa e cel mai bine |
ma baieti NEGRU?? soarele trage la negru in pm.. azi am avut in cap o sapca neagra nu mai puteam de cald . azi au fost 20 de grade sau cate or fi fost dar la 36 ce faceti???
|
Facem topless... :wink:
|
banuiesc ca tu esti obisnuit cu topless-ul de la pescuit nu? :twisted:
|
looool EvLSant0S!!
poi ... nu o sa mergem numa in tricou ala imbrakti aja k nu va mai facetzi atatea griji ... si in plus Gratzian a zis k o sa faca si rosii si alte culori ...so aveti de unde alege! :) la 250 000 / buc nu e mult DELOC!!!si mai e si mijto si calitate....mai bine facem dreaq o fabrica de tricouri si le vindem prin toata lumea :twisted: |
Dudule.... eu zic ca atunci cand o sa fie LR ... la ct de ex pe 1 mai , o sa vrei sa vi cu tricou ala ca sa vada lumea ce bashtan esti u :P , nu am zis ca toata ziua stai imbracat cu el :) , asa e cel mai bine , mai multe culori
|
negru!
doar negru... merita sacrificiul :lol: |
Anyway... cu sau fara tricouri, la vara, eu cu Hondarul o ardem la bustu' gol :)
PS: eu am burta si par. Cine ofera mai mult ? :lol: |
LOL , pan` la urma tekno cred ca sunt de acord cu u , gabi :( n-am nici una din alta :) sa ma cresc
|
Si kam kand credetzi ca or sa fie gata? :?: :?: :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning