![]() |
Re: Dakar Baia Mare
Chiar deloc ...o sa'ti dau o invitatie sa ai acces pe pista...u vei fi fotograful nostru oficial :)
|
Astept... Cred ca o sa iasa frumos, cum ,de altfel , a iesit fiecare eveniment realizat din pasiune, si stiu ca evenimentul asta nu a fost realizat din obligatie.
Bafta si la cat mai multe evenimente! |
Frumos.....
|
16 Attachment(s)
cateva poze din MARA .LA...START...
|
20 Attachment(s)
inca cateva poza din BM si BS....;)
|
faine poze
|
foarte tare a fost...felicitari la amandoi pt fotografii....nu o sa mai pupe baia mare asa ceva repede cred...si nici io...is mandru ca is baimarean...multi si-ar dori sa vada asa ceva,si vad doar la tv sau in reviste:P;P:P:P:P
|
Felicitari! Masini frumoase, nume grele din automobilism ...Toate astea arata interesul celor din Baia Mare fata de sproturile cu motor si ma fac sa ma intreb de ce s-a renuntat la etapa noastra de raliu la Baia-Mare din CNR?Chiar nu mai era loc de inca o etapa?Spectatorii sunt chiar asa de necivilizati?Uite ca de data asta n-au fost ....
|
asta era si scopul pentru care s-a deschis acest thread...pentru ca cai care nu au putut vedea raliul macar sa vada niste poze de la cei care au vrut sa arate lumii ce s-a intamplat in Romania.
Romania nu are astfel de concursuri foarte des ! Cei care au venit au avut ce vedea! |
Quote:
In Baia Mare chiar sunt multi oameni care sunt interesati de motorsport, ca sa nu zic de spectatori. Din cate am vazut eu in calendarul de concurs al CNR nu am vazut sa se organizeze ceva in zona. Poate ca s-a amanat pentru ca datele in care Dakar si etapa din raliul national s-ar fi desfasurat sa se fi suprapus. :?: Nu stiu. Poate ca au amanat... Daca s-a renuntat...pacat. Poate stie cineva mai multe si ne lamureste. |
3 Attachment(s)
claritatea mai slaba
|
Din pacate anul acesta nu se mai tine etapa de raliu de la Baia Mare. Mare pacat. Probele cater statiunea Izvoare erau excelente si pt peisaj dar si pt pilotaj,plus ca acum e asfalt pana sus daca nu ma insel...
|
Frumoase poze.... imi place dca totusi au ajuns si la noi .. acum unde se va termina in ungaria.. , de unde a inceput nu ?
|
Foarte frumoase pozele baieti...felicitari...;)
Concursul a fost foarte frumos si foarte spectaculos...sa speram ca se va organiza si anul viitor... Numai bine...si ne vedem pe 11 Mai pe Aeroport...;) succes....;) |
da pe 11 mai p aeroport is f curios ce va fi acolo,si cata lume va fi???
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning